Dilluns, 29 d'Abril, 2024  |
Un Villarreal fet un flan en defensa i inoperant en atac pateix un revolcó per part del Mallorca (0-2) Un Villarreal fet un flan en defensa i inoperant en atac pateix un revolcó per part del Mallorca (0-2)

- 6 Novembre, 2022 -

L'últim partit del 'Submari' al Ciutat de València va resultar un fiasco total i absolut. Derrota d'un equip vila-realenc perdut i apagat Un Villarreal fet un flan en defensa i inoperant en atac pateix un revolcó per part del Mallorca (0-2)

Vedat Muriqi (min. 32) i Amath Ndiaye (min. 78) van signar els gols del conjunt balear per a sumar els tres punts

El Villarreal va perdre davant el conjunt bermelló en una partida grisa, en el qual els groguets no van tindre claredat en el joc ni van disposar d’oportunitats de perill. Un gol de Muriqi i un altre de Amath van castigar el Submarí.

Últim partit al Ciutat del València. El Villarreal s’acomiadava de la que ha sigut la seua casa durant els primers mesos de competició. Després d’una derrota en San Mamés, l’equip de Quique Setién es retrobava amb la seua afició per a mesurar-se a un sempre perillós RCD Mallorca. Abans del joc, el president del Villarreal, Fernando Roig, va agrair públicament a Quico Catalán l’hospitalitat brindada pel Levante UD cedint el seu camp a l’equip groguet. Actes protocol·laris ja conclosos, era el moment que rodara la pilota.

Els primers compassos del partit van ser per al conjunt de Quique Setién, que es va fer amb l’esfèric i va embotellar al seu rival en camp propi a través del joc posicional. No obstant això, les primeres ocasions de perill del partit van arribar a favor del Mallorca. En una acció al contraatac, Jaume Costa va provar els felins reflexos de Gero Rulli, que va buidar la pilota i el perill amb una solvent intervenció.

El partit seguia amb un control total de l’esfèric per part dels de Quique Setién. Malgrat això, seria l’equip mallorquí el que s’avançaria al marcador amb gol de Muriqi en complir-se la mitja hora de partit. El kosovar rematava un centre lateral i, després de rebotar amb mala fortuna en Raúl Albiol, s’introduïa en la porteria groga. El partit va marxar al descans amb 0-1 en el lluminós. Tocava remuntar en la segona meitat.

Després del descans, Quique Setién va moure la banqueta i va introduir a Nico Jackson en el terreny de joc. El davanter senegalés va entrar al camp en substitució de Manu Trigueros, buscant velocitat, gol i desborde als últims metres.

Al Submarí li va costar entrar en joc en la segona part. En els primers minuts, no trobava la pilota i a penes arribava a porteria contrària. A partir del 70’, fruit de la necessitat, el Villarreal va començar a crear perill sobre la porteria Rajkovic. En el 74’, Chukwueze va enviar al travesser un bon tir des de la frontal de l’àrea.

Només un minut després, quan el conjunt de Setién semblava que alçava el cap, Amath va sorprendre a tots enviant al fons de la xarxa un potent tir des de la frontal de l’àrea. Dur colp per al Submarí, que va deixar a escapar una gran oportunitat de sumar els tres punts davant la seua afició i apropar-se així a Europa.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Rulli; Kiko F., R. Albiol, Pau, Alberto M. (min. 90, J. Mojica); M. Trigueros (min. 46, N. Jackson), Parell, Capoue (min. 90, A. J. Morales), Chukwueze; Álex B. (min. 64, Yeremy) i Danjuma.

RCD Mallorca: Rajkovic; G. Gonzalez, Valjent, Nastasic, Copete, J. Costa; D. Rodríguez (min. 71, Sánchez), Baba (min. 92, Grenier) R. De Galarreta (min. 87, Battaglia); Muriqi (min. 87, Abdón) i Lee Kang In (min. 71, Amath).

Gols: 0-1. Min. 32: Muriqi. 0-2. Min. 75: Amath.

Àrbitre: Muñiz Ruiz (Comité Gallec). Va amonestar als locals Chukwueze, Alberto M. i Pau i als visitants Baba, G. Gonzalez, Lee Kang In, D. Rodríguez, Muriqi i J. Costa.

Incidències: Partit entre el Villarreal CF i el RCD Mallorca, corresponent a la jornada 13 de LaLiga 22-23, celebrat en el Ciutat de València davant 16.603 espectadors.