Dimarts, 21 de Maig, 2024  |
El Villarreal recupera la seva millor versió i triomfa a Màlaga (0-2) El Villarreal recupera la seva millor versió i triomfa a Màlaga (0-2)

- 11 Setembre, 2016 -

Els groguets van ser superiors als locals i van gunyar amb gols de Costa i Sansone El Villarreal recupera la seva millor versió i triomfa a Màlaga (0-2)

El Villarreal va estrenar els seus caseller de victòries de LaLiga Santander 16/17 en la seua visita al Màlaga (0-2) en un xoc on els grocs van demostrar una enorme solvència per a sumar els seus primers tres punts de colp. El conjunt de Fran Escribá va demostrar serietat i una enorme capacitat de treball enfront d’uns blanquiblaus que, malgrat la seua determinació, van veure com el Submarí es portava el triomf.

La primera part va ser d’emocions molt fortes. Amb un Màlaga que va eixir com una exhalació, el Villarreal va ser entrant a poc a poc en el partit. Encara que van anar els locals els primers a disposar d’oportunitats, Asenjo, molt atent, va desbaratar cada intentona dels andalusos.

El primer que va conquistar el Submarí va ser la pilota. Els grocs es van fer amb el centre del camp a risc que els locals aprofitaren una fallada en la passada, però el Submarí, amb les idees molt clares, prompte va demostrar la seua pegada. En el minut 32, Santos Borré va regatejar a tres rivals en l’àrea i va servir un gran centre ras perquè Jaume Costa afusellara a boca de canó a Kameni des de la vora de l’àrea xicoteta. 0-1 per al Villarreal, però amb prou faenes havien començat les emocions.

Penal errat

Set minuts després del gol, Weligton derrocava a Santos Borré amb claredat per a provocar un penal a favor dels grocs. Kameni, per desgràcia, va intuir el costat del llançament i va detenir el tret de Bruno Soriano.

El Villarreal, no obstant açò, era un cicló a dalt. En el 43, Sansone es va plantar solament davant del meta malaguista i, encara que Kameni va detenir el primer tret, el jugador no va perdonar per a fer el 0-2 a favor del conjunt de Fran Escribá. No pot haver-hi millor regal per a Nicola Sansone, qui precisament hui complia 25 anys.

La segona part va mantenir tota l’emoció. El Màlaga cercava el gol que li ficara en el partit, però els de Escribá, amb molt criteri a dalt, arrancaven un crit en la graderia cada vegada que es colaven en l’àrea dels andalusos. En el 47, Sansone va tornar a plantar-se solament davant Kameni, però el camerunès va tapar a la perfecció, impedint així el 0-3.

Amb el pas dels minuts, els grocs van ser temperant el joc a poc a poc, baixant la pilota i contenint a un Màlaga que, malgrat la seua capacitat de treball, no aconseguia plantar-se davant Asenjo. Els blanquiblaus van disposar d’algunes aproximacions, encara que sense oportunitats clares, i el marcador ja no es va moure.

Màlaga CF: Kameni; Weligton, Llorente, Camacho, Charles, Recio (Chory Castro, m. 69), Rosales, Sandro (Juanpi, m. 46), Jony, M. Torres i P. Fornals (Keko, m. 46).

Villarreal CF: Asenjo; Mario, Musacchio Víctor Ruiz, Jaume Costa; Castillejo (Cheryshev, m. 74), Bruno, Trigueros, Soriano (N’Diaye, m. 84); Sansone (Jonathan dos Santos, m. 64) i Santos Borré.

Gols: 0-1. Min. 32: Jaume Costa. 0-2. Min. 43: Sansone.

Àrbitre: Alberto Undiano Mallenco (Comitè Navarro). Va amonestar a Weligton i Recio per part del Màlaga i a Jaume Costa per part del Villarreal.

Estadi: La Rosaleda.