Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El Villarreal encaixa una derrota davant el Eibar en Ipurúa amb un gol en el minut 95 (2-1) El Villarreal encaixa una derrota davant el Eibar en Ipurúa amb un gol en el minut 95 (2-1)

- 31 Octubre, 2019 -

El Villarreal va perdre davant el Eibar en Ipurua després d'un partit molt intens. El conjunt armer es va avançar per mitjà de Kike... El Villarreal encaixa una derrota davant el Eibar en Ipurúa amb un gol en el minut 95 (2-1)

El Villarreal va perdre davant el Eibar en Ipurua després d’un partit molt intens. El conjunt armer es va avançar per mitjà de Kike García, Gerard va empatar i Orellana va anotar el 2-1 definitiu ja en el minut 95 del xoc. La pròxima cita per a l’equip vila-realenc serà diumenge que ve a les 14.00 hores contra l’Athletic en l’Estadi de la Ceràmica.

Javi Calleja va introduir novetats en l’onze inicial, tenint en compte la proximitat del proper partit davant l’Athletic Club. L’entrenador madrileny va dibuixar sobre el camp un 4-3-3 en què Chukwueze, Ontiveros i Toko Ekambi van actuar com a homes més avançats.

La primera part no va tindre un clar dominador. De fet, no hi va haver gairebé ocasions de gol. L’Eibar apostava pels centres laterals, mentre que el Villarreal ho feia pel contraatac.

En els primers minuts Ontiveros va provar fortuna amb un xut llunyà i amb una falta alguna cosa escorada. Cap dels seus cops de dreta va trobar el gol.

Fregant el temps de descans va arribar una ocasió claríssima per als grocs. Trigueros va filtrar una passada per Toko Ekambi, el ’17’ va centrar amb l’exterior de la bota dreta i Chukwueze no va trobar els tres pals a escassos metres de la porteria rival.

L’Eibar va trobar el 1-0 en una jugada a pilota aturada. Kike García va rematar de cap a la xarxa un córner (m. 61). Immediatament després, Javi Calleja va moure la banqueta. Moi Gómez va entrar al terreny de joc reemplaçant a Ontiveros.

Tots els canvis del tècnic madrileny van ser ofensius, ja que poc més tard van ingressar en el terreny de joc Gerard i Cazorla per Trigueros i Anguissa. Tot a la recerca de l’empat. No trobava la manera de fer-li mal a l’Eibar. La pressió armera provocava errors en l’eixida de la pilota i ocasions de perill davant la meta d’Asenjo. Kike García va estavellar la pilota al travesser.

Toko Ekambi controla una pilota en la banda davant el Eibar en Ipurúa. FOTO: LALIGA

El partit agonitzava, però el Villarreal no es rendia. El Submarí va tindre premi al seu treball incansable en el minut 87. Pau va enviar una passada llarga magnífica cap el desmarcatge de Gerard. El català es va escapar entre els dos centrals, va picar la pilota davant l’eixida de Dimitrovic i va marcar a porta buida (1-1).

El partit es va tornar boig. El Villarreal no es conformava amb l’empat i va anar a per totes per tal de sumar els tres punts. Toko Ekambi va poder marcar el 1-2 al minut 92. El potent xut amb l’esquerra del franc-camerunès es va anar al lateral de la xarxa. L’Eibar es va emportar el partit amb un gol al minut 95. De Blasis va centrar des del costat dret i Orellana va rematar de cap a la xarxa.

El proper partit del Villarreal serà aquest diumenge davant l’Athletic Club a l’Estadi de la Ceràmica (14.00 hores).

-2- Eibar: Dimitrovic; De Blasis, Oliveira, Arbilla, Cote; Orellana, Escalante, Diop (Edu Expósito, m. 67), Inui; Kike García (Pedro León, m. 87) i Sergi Enrich (Charles, m. 71).

-1- Villarreal: Asenjo; Mario Gaspar, Albiol, Pau, Quintillà; Anguissa (Cazorla, m. 72), Trigueros (Gerard, m. 66), Iborra; Chukwueze, Ontiveros (Moi Gómez, m. 62) i Toko Ekambi.

Gols: 1-0. Min. 61: Kike García. 1-1. Min. 87: Gerard. 2-1. Min. 95: Orellana.

Àrbitre: Cuadra Fernández (C. Balear). Groga a Anguissa, Iborra i Quintillà per part del Villarreal.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 11 de Laliga disputat a Ipurua. Es va guardar un respectuós minut de silenci en memòria de l’expresident de la SD Eibar, Juan Luis Mardaras.