Dilluns, 29 d'Abril, 2024  |
El ‘comandante’ Morales le saca los colores al Villarreal en la segunda parte El ‘comandante’ Morales le saca los colores al Villarreal en la segunda parte

- 3 Abril, 2022 -

Va quedar confirmat que contra els equips petits l'equip d'Unai Emery no pot. Vegeu l'atrapen El ‘comandante’ Morales le saca los colores al Villarreal en la segunda parte

Va quedar confirmat que contra els equips petits l’equip d’Unai Emery no pot. Vegeu l’atrapen. El Llevant li va saber fer cosquilles al Villarreal a la segona part i gràcies a dos gols de Morales (als minutos 68 y 91) els tres punts es van quedar al Ciutat de València. Ara toca pensar en el partit de dimecres de quarts de final de la Lliga de Campions contra el Bayer de Múnich a La Cerámica, a partir de les 21.00 hores

El Villarreal va perdre davant el Levante en el Ciutat de València en un duel molt igualat que es va decantar amb un doblet de Morales (2-0). En la primera part van escassejar les ocasions clares de gol. Els porters no van haver de realitzar cap parada de mèrit en els primers 45 minuts, encara que el partit va tindre ritme. Les dues millors oportunitats per als grocs van estar en les botes de Gerard i Yeremy. Primer, el ‘7’ va soltar un xut que es va anar alt per molt poc, mentre que passada la mitja hora de joc va ser el canari el que es va trobar amb una pilota solta en l’àrea que no va encertar a rematar malgrat la seua situació privilegiada.

El Submarí es va anar cap amunt en el segon acte. Així, va poder avançar-se en el marcador amb una rematada de Yeremy a la mitja volta que es va topar amb una gran parada de Cárdenas.

La jugada polèmica del partit es va produir poc després. Roger va realitzar una dura entrada a Foyth i el col·legiat li va ensenyar la groga. Va poder ser roja a causa de la gravetat de l’acció. No va entrar el VAR.

Unai Emery va moure la banqueta, donant entrada a Lo Celso i Coquelin. En el 65’, Foyth es va internar en l’àrea per la dreta i va acabar estavellant la pilota en el pal en una claríssima ocasió.

El Levante es va avançar amb una pilota llarga. La va barallar Roger i va assistir a Morales perquè aquest anotara el 1-0 amb un xut al pal curt (m. 68). El Villarreal ho va intentar fins al final, però el que va arribar va ser el 2-0 amb una altra pilota llarga aprofitada per Morales.

El pròxim partit del Villarreal serà de Champions. El Bayern de Munich visitarà l’Estadi de la Ceràmica el dimecres (21.00 hores) en l’anada de quarts de final de la competició de clubs més prestigiosa.

Levante UD: Cárdenas; Miramón, Cáceres (Vezo, m. 46), Rober Pier, Postigo (Mustafi, m. 75), Franquesa (Son, m. 46); Pepelu, Melero (Campanya, m. 56), Radoja; Morales i Roger (Malsa, m. 85).

Villarreal CF: Rulli; Foyth (Aurier, m. 75), Albiol, Pau, Pedraza (Estupiñán, m. 75); Yeremy, Capoue (Coquelin, m. 62), Parejo, Trigueros (Lo Celso, m. 62); Gerard i Danjuma (Paco Alcácer, m. 75).

Gol: 1-0. Min. 68: Morals. 2-0. Min. 91: Morals.

Àrbitre: Cordero Vega (C. Càntabre). Groga als locals Morales, Roger, Malsa i Pepelu; així com als visitants Pau i Coquelin.

Estadi: Ciutat de València.