Dimarts, 14 de Maig, 2024  |
El Villarreal es desploma i cau derrotat en La Ceràmica enfront d’un bon Cèltic de Iago Aspas (1-3) El Villarreal es desploma i cau derrotat en La Ceràmica enfront d’un bon Cèltic de Iago Aspas (1-3)

- 25 Novembre, 2019 -

El Villarreal va perdre davant el Celta de Vigo en l'Estadi de la Ceràmica. El gol groc va portar la signatura de Samu Chukwueze,... El Villarreal es desploma i cau derrotat en La Ceràmica enfront d’un bon Cèltic de Iago Aspas (1-3)

El Villarreal va perdre davant el Celta de Vigo en l’Estadi de la Ceràmica. El gol groc va portar la signatura de Samu Chukwueze, mentre que els celestes van ser de Iago Aspas (2) i Pione Sisto. El próxim partit del vila-realencs será el proper dissabte davant el València a Mestalla, a partir de les 21.00 hores.

Javi Calleja va sorprendre dibuixant sobre el camp un 4-3-3 en el qual la creació era als peus de Anguissa, Iborra i Cazorla. A dalt, un trident format per Chukwueze, Toko Ekambi i Gerard Moreno en punta de llança.

Jugant-se la vida. La primera part va ser d’anada i volta. El Submarí i el conjunt viguès es mostraven incisius en atac i, lògicament, molt actius a l’hora d’intentar desarborar en defensa els intents de gol.

La primera gran ocasió va ser per al Celta. Pione Sisto es va escapar per velocitat del seu parell, es va plantar només davant Asenjo i va disparar trobant-se amb una magnífica parada del porter palentí.

El Villarreal va contestar poc més tard. Gerard va soltar una esquerdada que es va anar llepant el pal esquerre de la porteria ser Sergio Álvarez. L’equip de Calleja va arribar fins i tot a encertar a l’hora d’introduir la pilota en l’arc celeste, però el punt de cap de Gerard Moreno va ser anul·lat per fora de joc.

El Celta es va avançar en el marcador en el minut 53. De nou Pione Sisto va tirar mà de la seua endiablada velocitat per a marcar davant l’eixida d’Asenjo, que va arribar a tocar la pilota (0-1).

Reacció expressa. El Villarreal va igualar el xoc només cinc minuts més tard. Quintillà es va escapar pel costat esquerre, va arribar a línia de fons i va centrar arrere perquè Chukwueze enviara la pilota a la xarxa (1-1, m. 58).

L’equip gallec va tornar a avançar-se en el 79’. Iago Aspas va caçar una pilota solta en el segon pal després d’una jugada a pilota parada (1-2).

Calleja va apostar fort en els últims compassos, donant entrada a Ontiveros per Quintillà. Precisament el ‘24’ groc va tindre l’empat en les seues botes. La seua esquerdada des de la frontal es va estavellar en el travesser (87’).

El Celta va sentenciar el partit en el minut 94. Amb el Villarreal bolcat, Iago Aspas no va perdonar a la contra (1-3). El pròxim partit del Submarí serà a Mestalla davant el València (dissabte, 21.00 hores).

Fitxa tècnica:

• Villarreal CF: Asenjo; Peña, Funes Mori, Pau, Quintillà (Ontiveros, m. 86); Chukwueze, Iborra (Moi Gómez, m. 56), Anguissa, Cazorla; Gerard i Toko Ekambi (Bacca, m. 76).
  • RC Celta: Sergio Álvarez, Hugo Mallo, Araújo, Aidoo, Olaza; Pape Cheikh (Fran Beltrán, m. 75), Lobotka, Denis Suárez (David Costas, m. 83); Brais Méndez (Santi Mina, m. 63), Iago Aspas i Sisto.
  • Gols: 0-1. Min. 53: Sisto. 1-1. Min. 58: Chukwueze. 1-2. Min. 79: Iago Aspas. 1-3. Min. 94: Iago Aspas.
  • Àrbitre: Munuera Montero (C. Andalús). Groga a Iborra, Funes Mori i Pau; així com als visitants Sergio Álvarez i Santi Mina.
  • Incidències: Partit corresponent a la jornada 14 de LaLiga disputat en l’Estadi de la Ceràmica davant la presència de 17.352 espectadors.