Dimarts, 30 d'Abril, 2024  |
El Villarreal es va fer un embolic i al final el necessitat Leganés li va voltejar el marcador en La Ceràmica (1-2) El Villarreal es va fer un embolic i al final el necessitat Leganés li va voltejar el marcador en La Ceràmica (1-2)

- 8 Març, 2020 -

El Submarí va perdonar en la primera meitat i els intents en els últims minuts van resultar estèrils El Villarreal es va fer un embolic i al final el necessitat Leganés li va voltejar el marcador en La Ceràmica (1-2)
  1. L’equip de Javi Calleja va encadenar la tercera derrota consecutiva després de sucumbir a casa davant un rival que va revertir el marcador en la segona part

El Villarreal va perdre davant el Leganés en l’Estadi de la Ceràmica (1-2) malgrat avançar-se en el marcador amb un matiner gol de Gerard Moreno. Dos dianes d’Óscar en la segona meitat van provocar que el conjunt madrileny s’emportara els tres punts en joc. El Submarí va perdonar en la primera meitat.

Javi Calleja va dissenyar un onze titular amb 11 espanyols per tercera jornada consecutiva. Aquesta vegada, la novetat va ser la tornada de Moi Gómez en detriment de Javi Ontiveros. La idea ofensiva de joc dels grocs li va donar els seus fruits molt prompte.

Corria el minut 4 del duel quan es va produir la jugada del 1-0. Santi Cazorla va arribar a línia de fons i va traure un centre mesurat perquè Gerard Moreno cabotejara a la xarxa. Un gol replet de qualitat i potència.

El domini del Submarí era clar, encara que el conjunt madrileny també creava perill. Va tindre la seua en el 19’. Guido Carrillo va estavellar la pilota en el pal després d’una parada previ de Sergio Asenjo.

El Villarreal tenia clara la seua manera de fer-li mal al Leganés en la primera meitat, però li costava trobar els tres pals. De fet, va tindre clares oportunitats per a marcar sense arribar a exigir a Cuéllar.

La millor d’elles va arribar fregant el temps de descans. Paco Alcácer va centrar arrere, Gerard va rematar topant-se amb una gran intervenció de Cuéllar i l’esfèric va caure als peus de Moi Gómez, que no va trobar la manera d’enviar-ho a la xarxa.

El Submarí va perdonar i el Leganés va empatar en l’inici del segon acte. Óscar va soltar un tremenda dretada des de fora de l’àrea i la pilota va entrar com un obús en la porteria d’Asenjo després de tocar en la creuera.

L’equip madrileny li va donar la volta al marcador amb un penal comés per Pau sobre Assalé. Óscar es va encarregar de materialitzar la pena màxima en el 1-2 (m. 69).

Els intents grocs en els últims minuts van resultar estèrils. El pròxim partit del Villarreal CF serà contra el RC Celta de Vigo en Balaídos (dissabte, 21.00 hores).

Fitxa tècnica:

• -1- Villarreal: Asenjo; Rubén Peña (Anguissa, m. 87), Albiol, Pau, Alberto Moreno; Cazorla, Iborra, Trigueros (Chukwueze, m. 65), Moi Gómez (Ontiveros, m. 57); Gerard i Paco Alcácer.
  • -2- Leganés: Cuéllar; Rosales (Bustinza, m. 74), Awaziem, Siovas (Omeruo, m. 67), Jonathan Silva; Aitor (Assalé, m. 63), Amadou, Roque Mesa, Rodrigues; Óscar i Guido Carrillo.
  • Gols: 1-0. Min. 4: Gerard. 1-1. Min. 47: Óscar. 1-2. Min. 69: Óscar, de penal.
  • Àrbitre: Soto Grado (C. De La Rioja). Groga als locals Alberto Moreno, Rubén Peña, Paco Alcácer i Iborra; així com als visitants Rodrigues, Awaziem i Jonathan Silva.
  • Incidències: Estadi de la Ceràmica davant la presència de 16.143 espectadors. L’atleta castellonenc Pablo Torrijos va realitzar la treta d’honor.

GROC TALENT: El cantautor vila-realenC Filibert va ser l’últim participant en el concurs Groc Talent llançat pel Villarreal i el SanSan Festival en la Fan Zone de l’Estadi de la Ceràmica.

· TORNEIG 3X3 GROGUET: En la prèvia del partit es va celebrar una nova edició del torneig ‘3×3 Groguet’ amb la participació dels equips del Oliver, Cabanes i Vila d’Onda. Els guanyadors es van fotografiar amb el primer equip groc.

· MENJAR DE DIRECTIVES. El president del Villarreal, Fernando Roig, va fer lliurament a la presidenta del Leganés, Victoria Pavón, del joc de taula de futbol amb els equips de LaLiga (Parxís i Oca) realitzat per l’artista Elena Negueroles.

· DIA INTERNACIONAL DE LA DONA. Per a commemorar el Dia Internacional de la Dona, el Villarreal i el  Leganés van saltar al terreny de joc acompanyats per xiquetes.

· ANIVERSARI FELIÇ. En vespres del 97é aniversari del Villarreal, que se celebra el 10 de març, el club va retre homenatge als abonats nascuts aqueix mateix dia. Aquests van rebre un xicotet obsequi i van immortalitzar aquest especial moment fotografiant-se amb l’onze inicial del Villarreal.

· HOMENATGE Al PLATGES I SERVEI D’HONOR DE PABLO TORRIJOS. El Villarreal va rendir tribut al Club d’Atletisme Platges de Castelló per proclamar-se novament campió d’Espanya. El *riplista Pablo Torrijos, que va batre el rècord d’Espanya en Triple Salt, amb una marca de 17.18, i va certificar la seua participació per als JJOO de Tòquio 2020, va realitzar el servei d’honor.