Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El Villarreal surt noquejat del camp del Cádiz gràcies a un solitari gol de Rubén Sobrino El Villarreal surt noquejat del camp del Cádiz gràcies a un solitari gol de Rubén Sobrino

- 20 Març, 2022 -

El Villarreal va patir un excessiu càstig en perdre el partit davant el Cádiz (1-0) en l'últim minut El Villarreal surt noquejat del camp del Cádiz gràcies a un solitari gol de Rubén Sobrino

El Villarreal va patir un excessiu càstig en perdre el partit davant el Cádiz (1-0) en l’últim minut. El gol de Rubén Sobrino va privar als groguets d’obtindre un punt en el Nou Mirandilla en un partit difícil, amb moltes rotacions, i després de l’esforç titànic a Torí per a accedir als quarts de final de la Lliga de Campions. Ara arriba un paró en la competició de quinze dies pels dos compromisos de la selecció espanyola

El Submarí Groc, hui lluint l’elàstica roja, va presentar un onze amb moltes rotacions en el qual només van repetir Pau, Parejo i Lo Celso respecte al partit de Lliga de Campions contra la Juventus. Els homes d’Unai Emery van portar la iniciativa del partit des del primer minut, tractant d’arribar a l’àrea rival amb la possessió de la pilota. La primera ocasió del partit, no obstant això, va ser del Cádiz, però l’acció va acabar amb un paradón de Sergio Asenjo a la cabotada d’Iván Alejo després d’una falta penjada al cor de l’àrea. El porter palentí es va mostrar molt segur durant tot el xoc.

Per part del Villarreal, Gio Lo Celso li va regalar la primera clara a Boulaye Dia amb una passada filtrada magistral. El davanter senegalés va arribar a tocar el cuir amb la punta del peu amb l’objectiu de superar la posició de Ledesma, que va eixir a tallar l’atac amb èxit i va evitar que Dia definira a plaer. Durant la primera meitat, els groguets ho van intentar amb tenacitat, però molts dels trets a porta s’estavellaven en el cos dels defensors cadistes.

Al descans, el tècnic d’Hondarribia va efectuar un triple canvi. Coquelin, Capoue i Danjuma van substituir a Parejo, Iborra i Moi Gómez. Precisament, entre Coquelin i Danjuma van crear la primera acció de perill després de la represa. El tir de l’atacant neerlandés va arribar sense molta potència a la porteria de Ledesma, però era el primer avís dels homes de recanvi del Vila-real. Així mateix, Emery va posar més carn a la graella donant entrada a Gerard, l’home que va revolucionar el partit a Torí el dia de la seua tornada als terrenys de joc, i a Yeremy per a sumar més cames fresques a l’atac.

No obstant això, va ser el Cádiz l’únic que va poder trencar la igualada amb una jugada aïllada ja complit el minut 90. Rubén Sobrino va aprofitar un centre ras per a estirar la cama i batre a un Asenjo que res va poder fer per a evitar el punt dels gaditans. Sense temps per a reaccionar, el Villarreal va caure a Cadis malgrat fer un esforç titànic a causa dels quilòmetres acumulats a les cames després del partit de Champions.

Cádiz CF: Ledesma; Akapo, Luis Hernández, Chust, A. Espino; I. Alejo (m. 67, José Mari), Fede S. (m. 67, Sobrino), R. Alcaraz, Idrissi (m. 94, Fali); Lozano (m. 62, Lucas Pérez) i Á. Negredo.

Villarreal CF: S. Asenjo; Mario, Mandi, Pau, A. Pedraza; Moi Gómez (m. 46, Danjuma), Parejo (m. 46, Coquelin), Iborra (m. 46, Capoue), Chukwueze (m. 71, Yeremy); Lo Celso i Dia (m. 62, Gerard).

Gols: 1-0. Min. 91: Sobrino.

Àrbitre: Hernández Hernández (Comité Canari). Va amonestar als locals Lozano, Idrissi y Fede S. i als visitants Pau y Capoue.

Incidències: Partit entre el Cádiz CF i el Villarreal CF, corresponent a la jornada 29 de LaLiga, celebrat en el Nuevo Mirandilla.