Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El Villarreal falla en atac i el Reial Betis li encaixa la primera derrota de la temporada (1-0) El Villarreal falla en atac i el Reial Betis li encaixa la primera derrota de la temporada (1-0)

- 11 Setembre, 2022 -

L'únic gol de la vesprada-nit el va marcar el local Rodri al minut 61 El Villarreal falla en atac i el Reial Betis li encaixa la primera derrota de la temporada (1-0)

L’únic gol de la vesprada-nit el va marcar el local Rodri al minuto 61 de l’encontre jugar a la capital sevillana

Molt de ritme en els primers compassos de partit en el Benito Villamarín. A Heliòpolis se citaven dos dels grans animadors d’aquest començament de lliga i el matx no va defraudar. Bètics i grocs van signar un partit més que vibrant.

No van tardar a arribar les primeres oportunitats de gol en el primer temps. Va començar avisant el Real Betis. En un servei de cantonada, els verd-i-blancs van trobar a Luiz Henrique, que va rematar una cosa forçada, sense problemes per a Rulli. Pocs minuts després tornava a la càrrega el conjunt sevillà. En el 10’, Canales enviava als núvols la pilota després d’un robatori de pilota en camp contrari del conjunt local.

A les escomeses bètiques, va replicar amb sobrietat el Submarí a partir del quart d’hora del partit. Primer la va tindre Gerard, en una acció ràpida del quadre d’Unai Emery. Més tard, Lo Celso va marrar un cara a cara davant Rui Silva, que va signar una intervenció de mèrit. El migcampista argentí no va poder aprofitar una fabulosa assistència de Nico Jackson en una acció al contraatac. I ja en el minut 25, Gerard va enviar al lateral de la xarxa una pilota després d’una notable acció del Submarí a l’interior de l’àrea bètica.

Després d’uns minuts de més calma, va tornar a deslligar-se la tempesta poc abans del descans. Nico Jackson va fallar una clara ocasió de gol després d’un greu error de la saga bètica. El davanter senegalés va robar la pilota en una posició molt comprometedora, però li va faltar velocitat per a definir davant Rui Silva. Amb una intervenció providencial, Luiz Felipe va aconseguir evitar que el davanter groguet xutara amb claredat.

La segona meitat va començar amb males notícies per al Villarreal. Gerard va haver de retirar-se per lesió. Emery va moure la banqueta. Va substituir al davanter català i a Yeremy i va donar entrada a Álex Baena i al sempre vertical Samu Chukwueze.

En el minut 61, aprofitant el colp anímic que va suposar la lesió de Gerard, el Real Betis es va avançar en l’electrònic. El conjunt andalús, que havia entrat millor en la segona meitat, va trobar el gol per mediació de Rodri. El jugador bètic va trobar un espai a l’esquena de la defensa groga i va connectar un centre mesurat de Luiz Henrique des del perfil dret per a batre a Rulli.

En els últims compassos del partit, el Villarreal va acusar falta de claredat en la faceta creativa. Va tractar de pal·liar-ho Emery donant l’oportunitat d’ingressar en el verd a Mojica, Coquelin i, més tard, a Morales. El Submarí va buscar el gol de la igualada fins a l’últim sospir, però finalment va acabar cedint per la mínima a Heliòpolis.

Fitxa tècnica

Real Betis: Rui Silva; Sabaly, Pezzela, Luiz Felipe, Álex Moreno; William, G. Rodríguez, Luiz Henrique (Guardado, m. 84), Canales, Rodri (Aitor Ruibal, m. 69); i B. Iglesias (Willian J., m. 89)

Villarreal CF: Rulli; Kiko F., R. Albiol, Pau, A. Pedraza (Mojica, m. 71); Yeremy (Chukwueze, m. 54), Parejo, Capoue (Coquelin, m. 71), Lo Celso; Gerard (Álex B., min. 54) i N. Jackson (A. J. Morales, m. 78).

Gol: 1-0. Min. 61: Rodri.

Àrbitre: De Burgos Bengoetxea (Comité basc). Va amonestar al local Guardado, així com al visitant Yeremy.

Incidències: Estadi Benito Villamarín davant 53.276 espectadors.