Dissabte, 27 d'Abril, 2024  |
El Villarreal cau contra el Barcelona a l’Estadi de la Ceràmica (0-1) El Villarreal cau contra el Barcelona a l’Estadi de la Ceràmica (0-1)

- 12 Febrer, 2023 -

Els groguets van cedir davant el líder de LaLiga, que va decidir el xoc amb un gol del davanter canari Pedri El Villarreal cau contra el Barcelona a l’Estadi de la Ceràmica (0-1)

L’equip de Quique Setién cedeix per la mínima davant el líder de la Primera Divisió amb el gol del canari Pedri

L’ambient en la prèvia era espectacular. L’afició sabia que era un partit gran. L’Estadio de la Cerámica va estrenar el seu nou xou de llums, un espectacle amb el qual van vibrar els seguidors groguets en els prolegòmens del partit.

Amb la pilota ja en joc, la primera oportunitat va ser a favor del FC Barcelona. Reina va frustrar a Robert Lewandowski en un mà a mà. El meta groc li va guanyar la partida al polonés, amb Raúl Albiol com a gran aliat en la pugna amb el 9 culer.

Malgrat el minut 18, l’FC Barcelona es va avançar en el marcador amb un gol de Pedri. En la frontal de l’àrea, el migcampista canari va connectar una precisa paret amb Lewandowski que li va deixar només davant Reina i no va perdonar.

L’infortuni va castigar el Villarreal en forma de lesió. A deu minuts per al descans, Francis Coquelin va haver de ser substituït després d’una lletja torsió de genoll. Amb 0-1 en el marcador, Quique Setién va apostar per introduir al sempre vertical Samu Chukwueze.

En el temps afegit, Morales va poder empatar el partit amb una ràpida acció a l’espai. El davanter madrileny va rebre amb metres per davant, va fer gala de la seua velocitat i va fallar en la definició davant Ter Stegen amb un tret al primer pal que no va trobar porteria.

A la volta dels vestuaris, el Villarreal va lluitar a la recerca de l’empat. En el minut 60, Araujo va arrabassar a Yeremy l’opció d’igualar el partit rebanyant-li una fantàstica pilota a l’espai de Dani Parejo quan el canari ja mirava als ulls al porter del FC Barcelona.

En els últims compassos, el Submarí va fer un pas al capdavant a la recerca del punt de l’empat. Els grocs, amb fe i esforç, ho van intentar fins al final. En el minut 90, el col·legiat va anul·lar un gol de Chukwueze per un fora de joc previ de Yeremy. Finalment, els groguets no van trobar el premi del gol i no van aconseguir puntuar en La Ceràmica.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Reina; Foyth, R. Albiol, Pau, Alberto M. (J. Mojica, m. 83); Capoue, Coquelin (Chukwueze, m. 35), Parejo, Álex B. (M. Trigueros, m. 83); Yeremy i A. J. Morales (Fer Niño, m. 83).

FC Barcelona: Ter Stegen; Kounde, R. Araujo, Christensen, Balde; Kessie (Jordi Alba, m. 89), F. De Jong, Gavi, Pedri; Lewandowski i Raphinha (Ferran, m. 81).

Gol: 0-1. Min. 18: Pedri.

Àrbitre: Hernández Hernández (Comité Canari). Va amonestar als locals Pau, Álex B., Parejo i Alberto M., així com als visitants R. Araujo, F. De Jong, Kounde i Raphinha.

Incidències: Estadio de la Cerámica davant 21.178 espectadors.