Dimarts, 30 d'Abril, 2024  |
Un bon Villarreal B no pot amb el líder Barça B i cau a l’últim sospir (3-2) Un bon Villarreal B no pot amb el líder Barça B i cau a l’últim sospir (3-2)

- 4 Setembre, 2016 -

Els de Paco López van ser millors, però van marrar clares ocasions, i van tindre al àrbitre en contra Un bon Villarreal B no pot amb el líder Barça B i cau a l’últim sospir (3-2)

El Villarreal B va perdre injustament en la seva visita al líder Barcelona B en un partit en què el filial groc va merèixer molt més (3-2). El filial groc va disposar d’una gran quantitat d’ocasions de gol i, a més, el col·legiat no va assenyalar dos clars penals a favor seu en la segona meitat del duel.

El partit va començar amb una notícia bona i una altra dolenta per als interessos grocs. La mala va ser la lesió que va patir el davanter Carlos López que el va obligar a retirar-se del terreny de joc en el segon minut del partit, mentre que la bona arribar quan el central vila-realenc Pau Francisco Torres va rematar de cap a la xarxa un servei de córner executat per Raba quan tan sols havien transcorregut tres minuts de joc (0-1).

El Barça B va aconseguir empatar passada la primera mitja hora. Nili va aprofitar una errada en la sortida de pilota per afusellar Cantero. Tocava tornar a remar amb força (1-1).

En l’inici de la segona part va arribar la primera de les dues jugades polèmiques del partit. Cantalapiedra va disparar dins de l’àrea i la pilota va impactar clarament a la mà de Nili, però l’àrbitre no va assenyalar el punt fatídic (m. 47). Tan sols dos minuts més tard, la segona acció polèmica i amb els mateixos protagonistes. Cantalapiedra es va anticipar a Nili dins de l’àrea i aquest el va fer caure sense que el col·legiat interpretés l’acció com a penal.

Del possible 1-2 es va passar al 2-1. El va anotar Marc. El davanter Marc es va trobar una pilota perduda al segon pal i tan sols va haver de marcar (2-1, m. 56). Malgrat el cop, el Villarreal B es va aixecar i va aconseguir empatar gràcies a Carlos Martínez, que va afusellar el porter rival amb un xut per sota de les seves cames (2-2, m. 64).

Menció especial mereix el debut de Lazo. L’hàbil jugador va jugar els seus primers minuts de groc després d’arribar en qualitat de cedit des del Real Madrid Castilla.

Quan semblava que el partit acabaria en empat va arribar el 3-2 definitiu. Xemi va rematar amb el cap a la xarxa un córner i li va donar els tres punts al Barça B (3-2). El Villarreal B buscarà recuperar-se d’aquesta derrota en el seu pròxim partit davant el Sabadell que es disputarà al Miniestadi de la Ciutat Esportiva el diumenge 11 de setembre (12.00 hores).

Barcelona B: Suárez; Palència, Martínez, Fali (Sarsanedas, m. 57), Tarín, Kaptoum (Xemi, m. 46), Nili, Alfaro, Marc (Mújica, m. 66), Perea i Aleñá.

Villarreal B: Cantero; Felipe, Marcos Mauro, Pau, Peris; Raba (Morlanes, m. 74), Chuca, Larrea, Cantalapiedra (Lazo, m. 58); Carlos López (Mario, m. 2) i Carlos Martínez.

Gols: 0-1. Min. 3: Pau. 1-1. Min. 32: Nili. 2-1. Min. 56: Marc. 2-2. Min. 64: Carlos Martínez. 3-2. Min. 91: Xemi.

Àrbitre: Pulido Santana (C. Las Palmas). Va amonestar als locals Palencia i Fali; així com al visitant Larrea.

Estadi: Mini Estadi.