Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El Villarreal perd davant l’Atlètic (3-1) i este dilluns anunciarà el fitxatge de Marcelino fins a juny de 2026 El Villarreal perd davant l’Atlètic (3-1) i este dilluns anunciarà el fitxatge de Marcelino fins a juny de 2026

- 12 Novembre, 2023 -

L'equip entrenat per Miguel Ángel Tena s'afona en els minuts finals en el Metropolità; acord amb el tècnic asturià per al seu retorn a... El Villarreal perd davant l’Atlètic (3-1) i este dilluns anunciarà el fitxatge de Marcelino fins a juny de 2026

L’equip entrenat per Miguel Ángel Tena s’afona en els minuts finals en el Metropolità

El Villarreal va perdre este diumenge en el camp de l’Atlètic de Madrid en una trobada on els vila-realencs van estar a l’altura durant més d’una hora de partit, però el conjunt entrenador interinament per Miguel Ángel Tena es va ensorrar en la recta final del duel en el Metropolità. Derrota a part, el club anunciarà este dilluns el fitxatge del tècnic Marcelino García Toral, que es compromet pel que resta de temporada, més altres dues, és a dir, fins a juny de 2026.

Derrota a Madrid

El Villarreal va perdre davant l’Atlético de Madrid (3-1) en la seua visita al Cívitas Metropolitano. Els grocs, dirigits per Miguel Ángel Tena, van signar una seriós partit, en el qual van arribar a avançar-se en el marcador i competir sense complexos davant un rival de molta entitat i en un escenari de màxima dificultat. Fins a la lesió de Sorloth en la primera meitat, el conjunt groguet fins i tot va ser superior als locals.

El Submarí va arribar al Cívitas Metropolitano amb un nou tripulant en la seua banqueta. Després de la destitució de Pacheta, Miguel Ángel Tena, director de futbol del Villarreal CF, va agafar les regnes de l’equip com a interí a l’espera de l’arribada d’un nou tècnic.

El Villarreal va signar un inici fantàstic. L’equip de Tena va buscar eixir amb la pilota jugada des de la seua pròpia àrea, intentant atraure la pressió de l’Atlético de Madrid. Els groguets s’associaven amb un excel·lent maneig dels temps, desesperant als blanc-i-vermells.

Complint a la perfecció el pla de partit, aconseguit el quart d’hora de joc, Yeremy va tindre la primera oportunitat per al Villarreal. El canari va rebre una passada de Gerard a l’interior de l’àrea i, sense pensar-lo, va llançar un fort xut que va detindre en dos temps Oblak.

El Villarreal va veure recompensat el seu bon inici amb un gol, obra de Gerard Moreno. El davanter català va caçar un rebuig d’Oblak i la va enviar al fons de la xarxa amb una potent sabatada. 0-1 en el Cívitas. La jugada del gol groc va ser una fantàstica transició ràpida: Baena va cedir a l’espai per a Sorloth, que va contemporitzar i va veure com Alberto li desdoblegava per l’esquerra abans de llançar un potent obús. El rebuig d’Oblak va caure al ‘7’ groc, que va marcar el 0-1 en el Cívitas.

L’avantatge, encara que era fantàstica, no era suficient per al Villarreal, que havia trobat la manera de fer mal amb eixes transicions ràpides. La col·locació dels jugadors en el rectangle de joc era superba i el Submarí no renunciava a l’atac. Abans del 30’, Sorloth va poder fer el 0-2, però es va topar amb una providencial intervenció d’Oblak, que li va guanyar la partida al mà a mà al gegant noruec.

En l’últim tram del primer temps es va torçar la sort per als groguets. Després d’una carrera a l’espai, Sorloth es va tirar al sòl. El ’11’ groc no podia continuar. Li va substituir Ramon Terrats pràcticament sense calfar. Més tard, quasi a la vora del descans, va empatar el partit l’Atlético. Els blanc-i-vermells van trobar el gol per mitjà de Witsel. El defensa belga va enviar a la xarxa un enviament des de la banda d’Antoine Griezmann. Amb 1-1, el duel va marxar al descans.

Els primers minuts de la segona meitat van ser complicats de jugar per al Villarreal. L’Atleti va fer valdre la seua condició de local i va començar a estrényer en camp contrari. Fins a dues ocasions Morata va poder convertir el 2-1 amb dues rematades de cap molt perillosos que no van trobar la porteria de Jorgensen.

A partir del minut 65, l’equip de Tena va créixer des de l’associació. A poc a poc, es va anar llevant la pressió asfixiant dels colchoneros i va guanyar més presència en camp contrari. Malgrat això, no va aconseguir canalitzar accions de perill mentre que l’Atlético de Madrid si que va trobar la fórmula del gol. En el 80’, Griezmann va voltejar el lluminós del Cívitas.

Poc després de rebre el segon gol, va arribar el tercer tant del conjunt local. Esta vegada va portar la signatura de Samuel Lino. Amb 3-1, va concloure el partit en el Cívitas Metropolità sense premi per a un Villarreal que es va avançar en el marcador i va estar prop de sumar, almenys un punt, en la seua visita a Madrid.

Fitxa tècnica

Atlético de Madrid: Oblak; Molina (Barrios, m. 70), J. M. Giménez, Witsel, M. Hermoso, Riquelme (S. Lino, m. 65); Saúl (M. Llorente, m. 46), Koke, R. De Paul (Correa, m. 65); Griezmann i Morata (Soyuncu, m. 88).

Villarreal CF: Jorgensen; A. Alti, R. Albiol, J. Cuenca, Alberto M. (Brereton Díaz, m. 83); Yeremy (I. Akhomach, m. 46), Capoue, Parejo, Álex B. (C. Romero, m. 74); Gerard i Sorloth (R. Terrats, m. 36).

Gols: 0-1. Min. 20: Gerard. 1-1. Min. 45. Witsel. 2-1. Min. 80: Griezmann. 3-1. Min. 85: S. Lino.

Àrbitre: Hernández Maeso. (Comité Extremeny). Va amonestar als visitants Capoue i I. Akhomach.

Incidències: Metropolitano, davant 56.632 espectadors.