Dimecres, 22 de Maig, 2024  |
Trigueros dóna esperances de remuntada amb un golàs a Anoeta (3-1) Trigueros dóna esperances de remuntada amb un golàs a Anoeta (3-1)

- 4 Gener, 2017 -

El Villarreal cau derrotat a la Copa del Rei després d'una nefasta primera part Trigueros dóna esperances de remuntada amb un golàs a Anoeta (3-1)

El Villarreal va perdre el primer combat davant la Real Sociedad en els vuitens de final de la Copa del Rei. Els donostiarres es van endur la victòria gràcies als gols de Willian José, Vela i Oyarzabal, encara que el golàs anotat per Manu Trigueros dóna esperança al Submarí de cara al partit de tornada (3-1).

El Villarreal va ser el primer a acostar-se a la porteria contrària. Soriano es va perfilar a la frontal de l’àrea i va connectar un cop de dreta que va obligar a Rulli a rebutjar amb seriosos problemes.

Amb el pas dels minuts, la pressió donostiarra en camp contrari es va intensificar, impedint que l’equip de Escribà sortís amb claredat des del darrere. Malgrat això, els grocs van apostar per la possessió de la pilota.

El cop inesperat del 1-0 va arribar passat el primer quart d’hora. Oyarzabal va filtrar una passada interior per Willian José i el davanter de la Real Sociedad va anotar picant la pilota amb subtilesa davant l’eixida de Sergio Asenjo. L’esfèric va entrar amb suspens.

Tan sols un quart d’hora després, un altre cop. La Real Sociedad va anotar el 2-0 després d’una jugada inesperada. Una falta d’entesa entre Asenjo i Mario en una pilota ploguda del cel va facilitar que Vela marqués a porta buida. El partit i l’eliminatòria es posava costa amunt.

El Villarreal es va anar cap amunt a la segona meitat buscant un gol que li fiqués de ple en el marcador. Això ho va aprofitar el conjunt donostiarra per marcar el 3-0. Oyarzabal va rebre en banda esquerra en un contraatac i va marcar amb un xut amb l’esquerra inapel·lable davant el qual res va poder fer Asenjo.

Tot semblava perdut, però en aquell moment va aparèixer Trigueros. El ’14’ groc va rebre la pilota al centre del camp, va avançar uns metres i va disparar un míssil teledirigit a l’escaire de Rulli. Golàs des de 35 metres. Bestial.

L’assetjament groc en els últims compassos va ser total. El Submarí va demanar penal per mà dins l’àrea i Musacchio va tenir una clara ocasió ja en el temps de descompte que no va entrar per molt poc. El partit de tornada d’aquesta ronda de vuitens de final de la Copa del Rei es disputarà dimecres que ve a El Madrigal (19.00 hores). El Villarreal necessitarà una remuntada per seguir viu en el torneig del ‘KO’. Sí, es pot!

Real Sociedad: Rulli; Zaldua, Mikel, Íñigo Martínez, Yuri; Illarra, Zurutuza (Granero, m. 81), Xabi Prieto, Oyarzabal, Vela (Canals, m. 62); i Willian José (Juanmi, m. 75).

Villarreal CF: Asenjo; Mario, Musacchio, Álvaro, José Ángel; Jonathan dos Santos (Samu Castillejo, m. 76), Rodrigo, Trigueros, Soriano; Pato (Santos Borré, m. 81) i Sansone.

Gols: 1-0. Min. 16: Willian José. 2-0. Min. 32: Vela. 3-0. Min. 72: Oyarzabal. 3-1. Min. 76: Trigueros.

Àrbitre: Clos Gómez (C. Aragonès). Groga al local Willian José i Íñigo Martínez; així com als visitants José Ángel, Samu Castillejo i Soriano.

Incidències: Partit corresponent a l’anada de vuitens de final de la Copa del Rei disputat a l’Estadi d’Anoeta davant la presència de 16.414 espectadors.