Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El Villarreal B perd injustament enfront d’un gran rival El Villarreal B perd injustament enfront d’un gran rival

- 4 Desembre, 2016 -

El pròxim rival del filial serà l'Altletic Balears a l'illa de Mallorca El Villarreal B perd injustament enfront d’un gran rival

Injust. El Villarreal B va posar fi a la seva ratxa de victòries consecutives en caure per la mínima davant el CD Alcoyano en un partit marcat, inevitablement, per l’actuació arbitral. El col·legiat català Barceló Roca no va assenyalar un clar penal sobre Aitor Cantalapiedra en el minut 49 que va poder canviar el signe del xoc, ja que en aquest moment el resultat era de 0-0 al marcador.

El Mini Submarí va disposar de clares ocasions per marcar i sumar almenys un punt, encara que va merèixer els tres. La millor, sens dubte, va estar a la bota esquerra de Cantalapiedra, que va intentar picar la pilota per sobre del porter rival sense superar-lo després d’una contra llançada per Carlos Martínez.

L’únic gol del partit va arribar en el minut 77, just quan Mariano cap a la xarxa una centrada des de la banda dreta. El proper rival del Villarreal B serà l’Atlético Baleares, que rebrà la visita del filial groc el diumenge 11 de desembre a partir de les 12.00 hor