Divendres, 3 de Maig, 2024  |
Javi Calleja li banya l’orella a un Villarreal gris que ha caigut a Mendizorroza (2-1) Javi Calleja li banya l’orella a un Villarreal gris que ha caigut a Mendizorroza (2-1)

- 21 Abril, 2021 -

El domini de l'equip de Unai Emery no va ser plasmat en el marcador enfront d'un rival molt  necessitat  Javi Calleja li banya l’orella a un Villarreal gris que ha caigut a Mendizorroza (2-1)

El domini de l’equip de Unai Emery no va ser plasmat en el marcador enfront d’un rival molt  necessitat

El Villarreal va perdre davant el Deportivo Alavés en la seua visita a Mendizorrotza (2-1). Els grocs van ser superiors al seu rival, però l’encert local en els últims metres i el gran partit de Fernando Pacheco va decantar l’encontre a favor de l’equip babazorro.

Per a enfrontar-se davant l’equip blanc-i-blau, Unai Emery va apostar per un onze amb sis variacions respecte a l’últim encontre de lliga davant el Levante. El tècnic d’Hondarribia va introduir a Rulli en la porteria i van tornar a la formació titular futbolistes com Raúl Albiol, Funes Mori, Capoue, Manu Trigueros i Paco Alcácer.

El partit no va començar de la millor forma per als interessos del Submarí. El Deportivo Alavés va obrir el marcador recentment complit el primer quart d’hora de partit. Una rematada de cap de Joselu, després d’una passada de Jota, va posar per davant a l’equip basc.

Després del gol local, la reacció groga no es va fer esperar. El Villarreal va fer un pas al capdavant i va sotmetre amb criteri i bon futbol al seu rival. El conjunt d’Unai Emery va fregar el gol en repetides ocasions, malmeses per un gran Fernando Pacheco. La millor oportunitat la va tindre Gerard Moreno, que va estavellar un potent tret en les manyoples del meta babazorro després d’una fabulosa assistència d’Alfonso Pedraza.

A la tornada del descans, el Villarreal, que tant va insistir a la recerca del gol durant el primer temps, va trobar finalment el premi de la igualada. Paco Alcácer es va regirar en l’àrea després d’una mil·limetrada assistència de Gerard Moreno i va batre quasi sense espai a Fernando Pacheco amb un dur xut. El ‘killer’ valencià cap a justícia a l’oferit en el terreny de joc.

Gerard Moreno lluita un baló davant un jugador del Alavés.

Només cinc minuts després, Paco Alcácer va poder donar-li la volta al marcador amb una gran ocasió després d’una combinació a dos tocs entre Gerard i Trigueros. El talaverà va cedir per al ‘17’ groc, que es va topar amb l’excel·lent actuació del millor jugador local, Fernando Pacheco.

A deu minuts per al final del partit, el Deportivo Alavés va anotar el seu segon tant del partit amb una rematada d’Edgar a una pilota centrada per Joselu. El Submarí va buscar, sense fortuna, el punt de l’empat.

-2- Deportivo Alavés: Pacheco; Martín, Laguardia, Lejeune, X. Navarro; Jota (Pellistri, m. 78), Battaglia, T. Pina, L. Rioja (Pere Pons, m. 57); Joselu (Deyverson, m. 90) i Lucas (Edgar, m. 57).

-1- Villarreal: Rulli; Mario Gaspar (Peña, m. 83), R. Albiol, Funes Mori, A. Pedraza; Chukwueze (Moi Gómez, m. 69), Parejo (Coquelin, m. 69), Capoue (Yeremy, m. 83), M. Trigueros; Gerard i Paco Alcácer (F. Niño, m. 83).

Gols: 1-0. Min. 16: Joselu. 1-1. Min. 50: Paco Alcácer. 2-1. Min. 80: Edgar

Àrbitre: Cordero Vega (Comité càntabre): Va amonestar als locals Manu García i Edgar, així com al visitant A. Pedraza.

Incidències: Partit entre el Deportivo Alavés i el Villarreal corresponent a la jornada 31 de LaLiga 2020/21 celebrat en l’Estadi de Mendizorrotza.