Dijous, 9 de Maig, 2024  |
Un Villarreal vulnerable en defensa no passe de l’empa davant el Granada (4-4) Un Villarreal vulnerable en defensa no passe de l’empa davant el Granada (4-4)

- 17 Agost, 2019 -

Borratxera de gols en La Ceràmica, i al final repartiment de punts en una trobada on els grocs van arribar a dominar per 4-3... Un Villarreal vulnerable en defensa no passe de l’empa davant el Granada (4-4)

El Villarreal va igualar davant el Granada en l’Estadi de la Ceràmica en un partit en què va estar amb avantatge gran part d’aquest (4-2, i al final 4-4), però l’equip nassarita va aconseguir rescatar un punt gràcies a dues jugades a pilota parada. Els gols grocs van ser de Cazorla, Moi Gómez, Gerard i Chukwueze.

Javi Calleja va apostar per un 4-2-3-1 en el primer partit de lliga amb Anguissa i un omnipresent Cazorla portant la maneta de l’equip. El conjunt nassarita va estrényer en els primers minuts, obligant a Andrés a realitzar una gran parada a tret d’Antonio Puertas. A poc a poc, el Villarreal va anar trobant millors sensacions. Així, Cazorla va provar amb un tret des de la frontal que va repel·lir la defensa.

Passada la primera mitja hora de joc es va produir la jugada del 1-0. Moi Gómez va ser derrocat dins de l’àrea per Diumenges Duarte i Santi Cazorla va assumir la responsabilitat amb el llançament des dels onze metres. L’asturià va enganyar a Rui Silva i va marcar amb qualitat el primer oficial gol del Villarreal d’aquesta temporada.

Quan semblava que el partit s’aniria al descans amb l’avantatge mínim per als grocs va arribar la jugada polèmica del duel. El col·legiat càntabre Corder Vega va assenyalar el punt de penal després d’una pugna d’Albiol amb Soldado. Inexistent pena màxima que Fede Vico es va encarregar de materialitzar en el 1-1 quan ja passaven 5 minuts del 45’.

L’equip de Javi Calleja va cobrar una bona renda en el marcador que no va saber defensar (4-2). FOTO: LALIGA

La injustícia enrabietar al Villarreal, que va eixir a tota marxa en la segona part. Gràcies a aqueix ímpetu i a la qualitat dels seus jugadors va arribar el 2-1. Cazorla va obrir a l’esquerra, Quintillà va cedir arrere i Moi Gómez va marcar amb un precís tret amb l’interior de la seua bota dreta (m. 52). El Granada va contestar a continuació anotant el 2-2. Un centre des del costat dret va acabar amb la pilota entrant en la porteria d’Andrés després de tocar-lo entre Machís i Rubén Peña (m. 61).

Només tres minuts més tard, nou colp del Villarreal. Gerard Moreno va marcar el 3-2 en rematar amb l’esquerrana un servei de Moi Gómez arrere. Espectacular jugada individual de l’alacantí i el català no va perdonar. En ple vendaval groc, Chukwueze va anotar el 4-2. Cazorla va robar una pilota en la medul·lar, li ho va cedir al nigerià i el ‘11’ del Villarreal va ser letal. El llançament col·locat al cep del pal va ser impecable. Inassolible per a Rui Silva (m. 72).

Gerard Moreno va anotar un dels quatre gols del seu equip enfront del Granada. FOTO: LALIGA

El partit semblava encarrilat, però Soldat li va posar emoció als minuts finals. El exdavanter del Villarreal va cabotejar un servei de cantonada a la xarxa per a fer el 4-3 en el minut 74. Bogeria total. Nervis a flor de pell. El 4-4 va ser obra d’Antonio Puertas darrere l’altre servei de cantonada retornat al primer pal i cabotejat a la xarxa per el ‘10’ del Granada (m. 80).

Finalment, el Villarreal va sumar un punt en la seua estrena de lliga. El seu pròxim partit serà contra el Llevant en l’Estadi Ciutat de València (divendres, 22.00 hores).

-4- Villarreal: Andrés Fernández; Rubén Peña, Albiol, Pau, Quintillà; Anguissa, Cazorla; Chukwueze, Iborra (Bacca, m. 83), Moi Gómez (Trigueros, m. 77); i Gerard (Toko Ekambi, m. 68).

-4- Granada: Rui Silva; Víctor Díaz, Germán, Diumenges Duarte, Quini; Yan Eteki (Azeez, m. 68), Montoro; Antonio Puertas, Fede Vico (Ramos, m. 77), Vadillo (Machís, m. 56); i Soldado.

Gols: 1-0. Min. 33: Cazorla, de penal. 1-1. 45+5: Fede Vico, de penal. 2-1. Min. 52: Moi Gómez. 2-2. Min. 61: Machís. 3-2. Min. 64: Gerard. 4-2. Min. 72: Chukwueze. 4-3. Min. 74: Soldado. 4-4. Min. 80: Puertas.

Àrbitre: Cordero Vega (C. Càntabre). Groga als locals Albiol, Cazorla i Anguissa; així com al visitant Germán.

Incidències: Estadi de la Ceràmica davant la presència de 14.753 espectadors.