Dijous, 2 de Maig, 2024  |
Un gol del davanter Javi Llabrés en el minut 91 priva al Villarreal dels tres punts davant el Mallorca (1-1) Un gol del davanter Javi Llabrés en el minut 91 priva al Villarreal dels tres punts davant el Mallorca (1-1)

- 20 Gener, 2024 -

El Villarreal va sumar un cruel empat davant el RCD Mallorca en la visita del conjunt balear a l’Estadio de la Cerámica. Sorloth, en... Un gol del davanter Javi Llabrés en el minut 91 priva al Villarreal dels tres punts davant el Mallorca (1-1)

Al Submarí ‘groc’  se li va escapar la victòria en el temps de descompte

El Villarreal rebia al RCD Mallorca en el partit corresponent a la jornada 21 de LALIGA EA SPORTS celebrat en l’Estadio de la Cerámica davant els 16.479 groguets que, des de la graderia, encoratjaven als seus per a aconseguir el primer triomf de 2024 i sumar tres punts que li permeteren allunyar-se de la zona de perill.

Abans d’iniciar el partit, tots dos equips van guardar un respecte minut de silenci en memòria de Pablo Pitarch, coordinador del futbol base durant els més de 20 anys que va treballar en el club. Dos futbolistes de la Cantera Grogueta van deixar un ram de flors en el seu seient, on també hi havia una samarreta amb el seu nom.

Durant els primers minuts de la trobada groguets i bermellones van barallar per fer-se amos de la possessió. El primer avís del Villarreal arribaria per mediació de Sorloth que s’atrevia des de la distància amb un tret que va ser massa centrat.

El Submarí creixia en el partit amb el pas dels minuts i esta vegada Ilias, en el 13 de partit, intimidava a la defensa visitant en una jugada individual que l’últim defensor del Mallorca va tallar quan Akhomach armava el tret.

En el minut 22, Álex Baena disposava d’un lliure directe en una posició una mica escorada i el seu tir, que buscava l’esquadra de la porteria defensada per Rajkovic, marxava per damunt del travesser. Només dos minuts després, Gerard Moreno finalitzava una jugada elaborada del Submarí amb un llançament col·locat des del pic de l’àrea, però el meta visitant el detenia sense problema.

El Villarreal aconseguiria trencar l’empat inicial just abans del descans. Baena penjava una pilota a l’àrea que aconseguia rematar Alex Sorloth en l’àrea xicoteta per a fer el 1-0 en l’afegit.

La pilota va tornar a rodar sobre la gespa de La Ceràmica amb l’inici de la segona part i la gran primera ocasió va ser per al Villarreal en el minut 64 després d’un bon contraatac en el qual van participar Baena, Gerard i Sorloth, que va trobar la porteria de Rajkovic però un defensor va bloquejar el tret quan anava a agafar porta.

En el minut 69 Marcelino donava entrada a Gonçalo Guedes, recent incorporació del Villarreal, que debutava amb el Submarí i en la seua primera jugada deixava detalls de la qualitat i generava una ocasió de perill després de cedir la pilota a Comesaña que disparava des de la frontal una pilota que marxava a la dreta de Rajkovic.

El RCD Mallorca amenaçava amb centres laterals buscant el cap d’Abdón, Larin o Muriqi, que va entrar mancant deu minuts del final, però la defensa groga es va mantindre ferma buidant cadascun dels intents visitants.

Finalment, Javi Llabrés va igualar el partit en el minut 91.

Villarreal CF: Jörgensen; Kiko F., J. Cuenca, E. Bailly, Alberto M.; I. Akhomach (min. 69, Guedes), Santi C.V., Coquelin, Álex B.; Gerard i Sorloth.

RCD Mallorca: Rajkovic; Antonio Sánchez (min. 58, Abdón), Valjent, A. Raillo, Nastasic, Lato (min. 80, J. Costa); S. Darder, Morlanes, Samu (min. 80, Mascarell), Dani Rodríguez; i Larin (min. 80, Muriqi).

Gols: 1-0. Min. 46: Sorloth.

Àrbitre: Ortiz Arias (Comité Madrileny). Va amonestar a Sorloth i Kiko F. i va expulsar a Pepe Reina.

Incidencias: Partit entre el Villarreal CF i el RCD Mallorca corresponent a la jornada 21 de LALIGA EA SPORTS 2023/24 celebrat en l’Estadio de la Cerámica davant 16.479 espectadors.