Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El Villarreal fa curt de gasolina en la segona part després d’igualar l’eliminatòria en el primer temps (2-3) El Villarreal fa curt de gasolina en la segona part després d’igualar l’eliminatòria en el primer temps (2-3)

- 3 Maig, 2022 -

Els grocs es van avançar en el marcador i es van anar 2-0 al descans El Villarreal fa curt de gasolina en la segona part després d’igualar l’eliminatòria en el primer temps (2-3)

El Villarreal va acariciar la gesta davant el Liverpool. Els grocs es van avançar en el marcador i es van anar 2-0 al descans. Van tindre al conjunt anglés davant les cordes, però els ‘Reds’ van trobar encert i fortuna en la segona meitat per a donar-li la volta al partit i segellar la classificació per a la final de la Lliga de Campios. L’equip va pegar la volta al camp una vegada finalitzat l’encontre i davant l’aplaudiment de la grada grogueta

L’Estadi de la Ceràmica va lluir sense discussió el millor ambient de la seua història. Des de molt abans que començara el partit davant el Liverpool, l’afició groga va demostrar que es tractava d’una cita històrica; el matx més important que ha viscut el feu groc.

Sense importar el diluvi que va caure durant la prèvia del partit, els seguidors van acompanyar a l’equip a la seua arribada al camp. La festa va continuar en gran en les graderies de l’estadi. L’afició es va deixar la veu l’himne a capela i va lluir un espectacular tifo abans de l’inici del partit. Impressionant.

Amb l’afició esperonant als onze gladiadors grocs, va donar principi el partit. L’ambient era tan imponent que en tan sols tres minuts els grocs ja havien marcat el primer punt. Des del perfil esquerre, Estupiñán va penjar una gran pilota a l’àrea per a Capoue, que, en el segon pal, va cedir perquè Boulaye Dia fera embogir a l’Estadi de la Ceràmica. El gol ‘groguet’ va significar una injecció d’adrenalina per als futbolistes grocs, que es ficaven de ple en l’eliminatòria.

Mancant cinc minuts per al descans, la bogeria es va apoderar de l’Estadi de la Ceràmica. El Villarreal marcava el segon. Francis Coquelin batia a Alisson amb una cabotada inapel·lable després d’un excepcional centre de Capoue al segon pal. Amb 2-0 en el lluminós, la trobada va arribar al descans mentre el públic saltava, corejava i gaudia com mai amb el seu equip. Una estampa memorable.

Al començament de la segona meitat, el Liverpool FC, que havia vist com en la primera meitat perdia tot l’avantatge que portava d’Anfield, va despertar i va començar a rondar l’àrea groga, que a penes l’havien trepitjada durant els primers 45 minuts. acabada d’aconseguir l’hora de partit, Fabinho va retallar distàncies en el marcador amb un colpeig que va acabar colant-se en la porteria defensada per Rulli amb molta fortuna.

Com en el partit d’anada, el segon gol Red va arribar als pocs minuts. Luis Díaz feia molt de mal als grocs amb una miqueta de cap que posava el 2-2 en el marcador. En el 74’, amb el Villarreal bolcat a l’atac, Vaig rajar va marcar el definitiu 2-3 en una rapidíssima acció al contraatac.

Independentment del resultat, per la manera de barallar, de defensar els colors del Villarreal i il·lusionar a una afició entregada, els més de 23.000 aficionats del Submarí, conclòs el partit, van acomiadar amb una sonora i emotiva ovació als herois del Villarreal, que van agrair de la mateixa manera el seu alé durant aquesta impressionant nit de Champions de League.

Fitxa tècnica

Villarreal: Rulli; Foyth, R. Albiol (M. Trigueros, m. 79), Pau, Estupiñán (Serge Aurier, m. 79); Parejo, Capoue, Coquelin (A. Pedraza, m. 68); Gerard (Chukwueze, m. 68), Dia (Paco Alcácer, m. 79), Lo Celso.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson (Tsimikas, m. 80); Fabinho (Milner, m. 84), Keita (Henderson, m. 80), Thiago (C. Jones, m. 80); Jota (Díaz, m. 46), Salah, Mané.

Gols: 1-0. Min. 3: Dia. 2-0. Min. 41: Coquelin. 2-1. Min. 62: Fabinho. 2-2. Min. 67: Díaz. 2-3. Min. 74: Mané.

Àrbitre: Danny Makkelie (Països Baixos). Va amonestar als locals Lo Celso i Pau Torres, així com al visitant Alexander-Arnold. D’altra banda, va expulsar al local Capoue.

Incidències: Partit entre el Villarreal i el Liverpool FC, corresponent a la volta de la semifinal de la UEFA Champions League, celebrat en l’Estadi de la Ceràmica.