Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El comandant Morales lidera la victòria del Villarreal davant Osasuna signant un triplet (3-1) El comandant Morales lidera la victòria del Villarreal davant Osasuna signant un triplet (3-1)

- 26 Novembre, 2023 -

El Villarreal de Marcelino ja guanya en LALIGA. El conjunt groguet va superar a Osasuna (3-1) en un dur duel en el qual va... El comandant Morales lidera la victòria del Villarreal davant Osasuna signant un triplet (3-1)

El davanter madrileny tanca una setmana amb un gran bagatge ofensiu després d’anotar altres dos gols a Zamora, en la Copa

El Submarí tornava a casa, l’Estadi de la Ceràmica, per a rebre a Osasuna en el qual era el redebut de lliga de Marcelino García Toral en la seua segona etapa com a tècnic del Villarreal.

Els groguets van entrar bé al partit i van gaudir de bons minuts en els primers compassos del duel. Encara que la primera oportunitat la va tindre Osasuna. Filip va salvar al Submarí amb una atallada fantàstica a un tret de Budimir a boca de canó.

Poc després, va replicar el Villarreal amb un tret d’Alfonso Pedraza a un precís centre des del flanc dret de Altimira. Esta va ser la millor oportunitat del primer acte per als locals, al costat d’un testarazo de Morales que no va trobar porteria just abans del temps de descans.

Entre totes dues oportunitats del Submarí, l’Osasuna va anar creixent en el partit i obligant a Filip a mostrar la seua millor versió. En els minuts de superioritat visitant, el porter danés va deixar un sobri repertori d’intervencions per a mantindre la igualtat en el lluminós de l’Estadi de la Ceràmica. Especialment brillant va ser el mà a mà que li va traure a Rubén Peña, rebanyant-li amb solvència la pilota dels peus quan l’avilés s’enfilava cap a la porteria groga.

El conjunt navarrés li va donar continuïtat al seu bon moment en la represa de la trobada, ja en la segona meitat. El Submarí va mantindre la solidesa defensiva fins que va trobar l’eficàcia i va aconseguir el premi del gol en una triangulació màgica entre Baena, Gerard i Morales. El ‘comandant’ va espentar a la xarxa després d’una fabulosa cessió del ‘7’ groc, que va trencar entre línies i va rebre un fantàstic passe a l’espai d’Álex Baena. El Villarreal es posava 1-0.

Amb avantatge en el marcador, l’equip de Marcelino va atacar els espais, buscant transicions ràpides a l’esquena de la saga visitant amb la intenció de matar el partit. Aconseguit el minut 70, Morales va orientar el cuir amb un control fantàstic en camp propi i va iniciar una galopada eterna fins a la porteria rival. El comandant es va plantar davant Herrera i el va batre amb una definició magistral. Posava el 2-0 en el marcador i animava a una graderia famolenca de triomfs en una campanya fins al moment difícil a casa.

Encara que el partit semblava decantar-se a favor del Submarí, no estava tot dit -ni molt menys- en La Ceràmica. Osasuna va reaccionar amb contundència al segon tant del Vila-real retallant distàncies ràpidament amb un gol de Catena a pilota parada.

El que en un altre moment hauria suposat un colp anímic va portar una resposta ferma. En un sol minut, Morales -obstinat a ser el gran protagonista- va marcar el tercer en un contraatac iniciat per Baena. El davanter madrileny va convertir el seu segon ‘hat-trick’ com *groguet. El primer en LALIGA EA Sports de tota la seua carrera. Renascut en este nou equip de Marcelino.

Fitxa tècnica

Villarreal: Jörgensen; Foyth, R. Albiol, Cuenca, A. Pedraza (Alberto M., m. 88); A. Alti (I. Akhomach, m. 68), Capoue (Santi C. V., m. 68), Parejo, Álex B.; A. J. Morales (Brereton Díaz, m. 88) i Gerard (M. Trigueros, m. 79).

Osasuna: S. Herrera; Areso, Catena, David García, J. Mojica; Moncayola (Raúl, m. 64), Torró (Rubén García, m. 77), Aimar (José Arnaiz, m. 77); R. Peña (Chimy Ávila, m. 68), Budimir (Iker Muñoz, m. 77) i Moi Gómez.

Gols: 1-0. Min. 58: A. J. Morales. 2-0. Min. 70: A. J. Morales. 2-1. 78: Catena. 3-1. Min. 80: A. J. Morales.

Àrbitre: De Burgos Bengoetxea (Comité Basc).

Incidències: partit entre el Villarreal CF i CA Osasuna, corresponent a la jornada 14 de LALIGA EA Sports, celebrat en l’Estadio de la Cerámica davant 16.389 espectadors.