Dimecres, 8 de Maig, 2024  |
El Villarreal CFF guanya 0-3 al Sevilla FC i suma tres punts decisius El Villarreal CFF guanya 0-3 al Sevilla FC i suma tres punts decisius

- 2 Febrer, 2022 -

Les groguetes es col·loquen amb 14 punts en la classificació El Villarreal CFF guanya 0-3 al Sevilla FC i suma tres punts decisius

Les groguetes es col·loquen amb 14 punts en la classificació

Laura Torlà/ Vila-real Informació

El Vila-real CFF aconsegueix tres punts importantíssims fora de casa contra el Sevilla FC Femení que li trauen de la zona del descens, malgrat la sanció. Després de tres gols anotats en tan sols 10 minuts durant la segona meitat del partit, el Vila-real es col·loca amb 14 punts en la classificació i mana al descens al Sporting de Huelva amb 13.

Després d’una primera part molt igualada i amb poques ocasions per part de tots dos equips, les de Monforte s’avancen en el minut 54 amb un gol de cap de Pancha Lara. Minuts després va tindre la seua ocasió el conjunt sevillà amb un penal a favor que Araya que va llançar al travesser.

En el minut 63 va arribar el segon tant del Vila-real de la mà de la valenciana Sheila Guijarro, que aprofita una pilota morta en l’àrea després del córner. Tan sols tres minuts després arribava el tercer gol per a les de Monforte, amb una jugada similar a la que va obrir el marcador, que va anotar en aquesta ocasió Tere Morato.