Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El Villarreal CFF eliminat dels huitens de la Copa de la Reina per 1-2 davant la Reial Societat El Villarreal CFF eliminat dels huitens de la Copa de la Reina per 1-2 davant la Reial Societat

- 2 Març, 2022 -

Les groguetes es queden a les portes de la competició malgrat quasi fregar l'empat El Villarreal CFF eliminat dels huitens de la Copa de la Reina per 1-2 davant la Reial Societat

Les groguetes es queden a les portes de la competició malgrat quasi fregar l’empat

Laura Torlà/ Vila-real Informació

El Villarreal CFF cau eliminat dels huitens de la Copa de la Reina davant una Real Sociedad superior. Després d’un 1-2 a casa, les groguetes es queden sense opció de passar als quarts de final, malgrat quasi fregar l’empat en els últims minuts.

Les de la Real es van avançar en el marcador des de l’inici del partit amb gol de penal de Nerea Eizagirre en el minut 3. El segon tant arribava en el minut 24 de la mà de la mateixa jugadora del conjunt donostiarra.

En el minut 84 arribava el primer gol del conjunt groc de la mà de la campiona d’Europa Sub-19 Sheila Guijarro, que feia somiar a les de Monforte amb una possible remuntada. Però el segon tant no va arribar i el Vila-real s’ha quedat a les portes de la classificació.

Com a gest commemoratiu les groguetes han eixit al camp amb una samarreta en homenatge al vicepresident José Manuel Llaneza.