Dimarts, 21 de Maig, 2024  |
El Villarreal CF s’imposa al Stade de Reims amb un solitari gol de Boulaye Dia El Villarreal CF s’imposa al Stade de Reims amb un solitari gol de Boulaye Dia

- 25 Juliol, 2022 -

L'equip groc continua invicte i suma un empat i tres victòries en els partits de pretemporada El Villarreal CF s’imposa al Stade de Reims amb un solitari gol de Boulaye Dia

L’equip groc continua invicte i suma un empat i tres victòries en els partits de pretemporada

El Villarreal Club de Futbol segueix en ratxa i suma una nova victòria en pretemporada. Aquesta vegada davant el Stade de Reims (0-1), que va caure davant l’equip groc gràcies a un solitari gol de Boulaye Dia, exdavanter del conjunt francés. El conjunt dirigit per Unai Emery havia empatat prèviament en la European Summer Tour Color Star 2022 enfront del Sporting de Portugal (1-1) i es va impulsar en els dos últims partits al PSV (1-2) i el Borussia Dortmund (0-2).

Unai Emery va tornar a plantejar un onze titular replet de canvis, una cosa pròpia d’aquests partits de pretemporada. En l’onze inicial destacava la presència de Pepe Reina, que tornava a estar en la porteria del Villarreal 17 anys després.

Reina va ser protagonista de les primeres dues grans accions del xoc. Primer amb una parada a un tir llunyà i una altra gran intervenció en el servei de cantonada posterior. Malgrat la seua avançada edat, l’ex de la Lazio, va demostrar que encara pot defensar la porteria d’un equip de primer nivell evitant diversos gols del conjunt francés en la recta final del partit.

El partit va estar controlat des del minut un pel Submarí, que va demostrar gran superioritat enfront d’un Stade de Reims que va acabar en dotzena posició en la temporada anterior en la Lligue 1. La trobada es va animar amb una internada en l’àrea de Nicolas Jackson en el minut 33, però el seu tret va ser interceptat per un defensor de l’equip francés. Va ser en el minut 38 quan va arribar el primer gol, Boulaye Dia va recollir una pilota a la frontal de l’àrea i amb la seua cama esquerrana va soltar un tret col·locat al cep del pal per a avançar al Vila-real abans del descans.

El Stade de*Reims va contestar als pocs minuts de l’inici del segon acte. L’atacant de Països Baixos, Van Bergen, que acaba de saltar al camp, va estavellar la pilota en la fusta en el minut 54.

Després de l’entrada de Gerard Moreno, l’equip de Emery va millorar, però el segon gol es resistia malgrat un parell de bones ocasions que va tindre el davanter català. A cinc minuts del final, el Stade de Reims va tindre una ocasió claríssima per a empatar el partit, però de nou Pepe Reina va intervindre per a donar-li la victòria al seu equip.

El pròxim partit que disputarà el Villarreal en aquesta pretemporada serà el dissabte 30 de juliol davant el Southampton, a Anglaterra, en el St. Mary’s Stadium. Abans del seu debut en LaLiga el 13 d’agost, enfront del Valladolid, en Estadi Municipal José Zorrilla, l’equip groc també s’enfrontarà al Fulham, al Llevant i a l’Inter de Milà.