Dissabte, 27 d'Abril, 2024  |
El Villarreal presumeix de pegada en la clara golejada davant l’Augsburg (2-6) El Villarreal presumeix de pegada en la clara golejada davant l’Augsburg (2-6)

- 26 Juliol, 2019 -

Vila-real Informació Está enratxat el Villarreal en pretemporada. L’equip de la Plana va disputar a Àustria el primer dels tres partits que realitzarà durant... El Villarreal presumeix de pegada en la clara golejada davant l’Augsburg (2-6)

Está enratxat el Villarreal en pretemporada. L’equip de la Plana va disputar a Àustria el primer dels tres partits que realitzarà durant el seu ‘stage’ en aqueixa encantadora terra. Tres partits i tres victòries. La d’aquest divendres davant l’Augsburg alemany de la primera divisió d’aqueix país (Bundesliga 1), en la localitat austríaca de Schwaz. Dani Raba es va reivindicar en la primera part amb el doblet que va realitzar. L’últim gol va portar el segell del jove xaval de la pedrera, el campió de Lliga i de la Copa del Rei, Fer Niño, la sorpresa en la convocatòria.

El tècnic de l’esquadra ‘grogueta’, Javi Calleja, va formar d’inici en aquest tercer partit de pretemporada, amb Mariano Barbosa en la porteria; Mario Gaspar, Raúl Albiol, Pau Torres, Alberto Moreno, en la defensa; Sergio Lozano, Moi Gómez, Cazorla, Dani Raba, en el centre del camp; i Vicente Iborra i Carlos Bacca en la punta de l’atac.

El ‘Submarí’ groc va exhibir els millors minuts del que va de pretemporada. Els trenta primers minuts van ser d’un constant domini ‘groguet’, al costat d’interessants moviments de molts jugadors per a aconseguir un avantatge de tres gols. Va ficar dos Dani Raba i un el mitjapunta Vicente Iborra. La màgia va ser a càrrec de Santi Cazorla i Moi Gómez a base de passades i assistències que van acabar en gol. El centre del camp del Villarreal va jugar, va recuperar i va controlar el joc.

Als onze minuts el càntabre Dani Raba va signar el 0-1 després d’una assistència de Santi Cazorla. El 0-2 no va tardar molt a arribar. En el minut 15 el valencià Vicente Iborra va obrir bretxa després d’una gran passada de Moi Gómez. I en el 23 va arribar el tercer de la vesprada signat de nou per Dani Raba, a un altre bon servei de Moi Gómez. Abans del descans els alemanys van retallar el marcador. Max Phillip es va desfer de Mario Gaspar i després va rematar potent a la xarxa.

Javi Calleja, entrenador del Villarreal, dóna instruccions als seus jugadors. FOTO: VILLARREAL CF

Pocs canvis en la represa

El tècnic Javi Calleja, que a poc a poc va donant més minuts als seus, a penes va canviar al porter Mario Barbosa i va donar entrada al porter palentí Sergio Asenjo. Els altres deu, d’inici, eren els mateixos de la primera part. Domini infructuós en els quinze primers minuts de la represa i després dos gols en tres minuts. El primer del lateral Alberto Moreno que reapareixia després de la seua lesió davant el West Ham, després d’una passada de Cazorla. I el segon de Carlos Bacca (tres partits seguits marcant), que es va aprofitar d’un rebutge després d’un remat de cap del central Pau a un córner executat per Cazorla. Ja anaven 1-5.

El canterà Fer Niñova posar el 1- 6 en el marcador en la seua estrena amb el primer equip. FOTO: FC AUGSBURG

Arran d’aqueix cinqué gol, el tècnic Javi Calleja va introduir cinc canvis. Van entrar Jaume Costa, Xavi Quintillà, Manu Morlanes, Funes Mori, Gerard Moreno, Andrei Ratiu, Fer Niño i Santi Cáseres. El gol que arribava a la mitja dotzena va arribar en el minut 77, quan el partit entrava en el seu tram final. L’excompoment del juvenil, Fer Niño, va forçar l’error del porter local i el gadità va marcar a plaer. I a última hora va arribar el 2-6 anotat per Malone, després d’un rebutge del porter Sergio Asenjo, que va aconseguir endevinar la direcció del penal, encara que no va aconseguir parar.

I el diumenge el quart assaig

Aquest diumenge hi haurà més. El Villarreal disputarà el quart amistós de pretemporada contra el Colònia. Aqueix duel es disputarà en la localitat austríaca de Kufstein.