Divendres, 17 de Maig, 2024  |
El Villarreal B goleja al Cornellà i olora ja de prop els llocs de Play-off (4-2) El Villarreal B goleja al Cornellà i olora ja de prop els llocs de Play-off (4-2)

- 8 Gener, 2017 -

Mario per partida doble, Carlos Martínez i el vila-realenc Pau tanquen la victòria grogueta El Villarreal B goleja al Cornellà i olora ja de prop els llocs de Play-off (4-2)

El Villarreal B comença l’any en gran. Els de Paco López van guanyar un partit complicat davant la UE Cornellà i segueixen a l’aguait ‘play-off’. El filial groc va disputar, possiblement, el millor partit de la temporada després de marcar quatre gols. A més, cal destacar que altres dos van ser anul·lats a Carlos Martínez i Mario González.

Els primers 45 minuts van ser una exhibició dels grocs. Tot i que el col·legial murcià, Salvador Lax Franco, anul·lés dos gols de Carlos Martínez i Mario, el filial va remuntar el 0-1 des del minut un del partit, protagonitzat per Puerto. Però el marcador no va durar molt temps a favor dels visitants. Al minut 8, Mario va marcar el primer gol local del partit, després d’una bona assistència d’Aitor Cantalapiedra. El jugador groc va rebre la pilota a l’àrea de la porteria rival i va disparar per l’escaire. Dos minuts després, el davanter burgalès tornaria a repetir el sabor dolç del gol, però aquest cop de cap després d’un servei de córner.

La segona meitat va ser similar al primer període. Carlos Martínez va engrandir l’avantatge davant el Cornellà amb tremenda sang freda. No obstant això, pocs minuts després l’equip català va tornar a reduir-la amb una rematada de Lulu i una sèrie de rebots a l’àrea.

Quan més intensitat estava posant els visitants per trobar aquest empat, el gol de Pau els va descol·locar el joc. El central groc va signar el 4-2 amb una precisa rematada de cap que va entrar per tot l’escaire.

Villarreal B: Cantero, Miguelón, Juan ‘Ibiza’, Pau Torres, Felipe; Larrea, Leo Suárez, Anton (Ramiro, m. 45), Cantalapiedra (Raba, m. 85); Carlos Martínez i Mario (Carlos López, m. 82).

UE Cornellà: Marc; Óscar Sierra, Ñoño, Borja, Lulu, Gómez (Pelegrini, m. 82), Lucas, Marc Caballé (Ahmed, m. 72), Enric (David, m. 62), Puerto i Abraham.

Gols: 0-1. Min. 1: Puerto. 1-1. Min. 8: Mario. 2-1. Min. 10: Mario. 3-1. Min. 52: Carlos Martínez. 3-2. Min. 58: Lulu. 4-2. Min. 64: Pau.

Àrbitre: Salvador Lax Franco (Col·legiat Murcià). Va amonestar Anton, Carlos Martínez i Felip, per part del Villarreal B. Quant al Cornellà, va mostrar groga a Gómez, Ñoño, Abraham i Ahmed.

Camp: Mini Estadi.