Dissabte, 11 de Maig, 2024  |
El Villarreal B s’emporta el trofeu Santíssim Crist de Silla als penals El Villarreal B s’emporta el trofeu Santíssim Crist de Silla als penals

- 3 Agost, 2016 -

El filial groguet va empatar el partit al temps reglamentari amb un gol de Chuca (1-1) El Villarreal B s’emporta el trofeu Santíssim Crist de Silla als penals

El Villarreal B va empatar davant el Silla (1-1) en el seu quart partit de pretemporada. Posteriorment, a la tanda de penals, els grocs van aconseguir endur-se la victòria. D’aquesta manera, el filial del Submarí va aconseguir el ‘Trofeu Santíssim Crist de Silla’.

Després d’una primera part en la qual la tònica general va ser la igualtat, amb ocasions per als dos equips, els de Paco López es van avançar al marcador després de la represa del partit, a través d’un penal que va aconseguir materialitzar ‘Chuca’. Al minut 72 i de la mà de Yassine, el Silla va empatar el partit, que va finalitzar amb aquest marcador. A la tanda de penals, la sort es va decantar pel conjunt groc, que va aconseguir la victòria.

D’aquesta manera, el filial continua treballant en la seva posada a punt per al començament de lliga amb els propers amistosos. El següent serà hui mateix a la Ciutat Esportiva Andrés Iniesta davant l’Albacete (20.00 hores).