Dissabte, 4 de Maig, 2024  |
El Villarreal B supera amb solvència al CD Ebre amb dos gols de Carlitos López (2-0) El Villarreal B supera amb solvència al CD Ebre amb dos gols de Carlitos López (2-0)

- 1 Abril, 2017 -

Aquesta tercera victòria consecutiva col·loca al Mini Submarí a només dos punts del 'play-off' d'ascens El Villarreal B supera amb solvència al CD Ebre amb dos gols de Carlitos López (2-0)

El Villarreal B va aconseguir un important triomf a casa davant el Ebro (2-0) que li permet seguir somiant amb aconseguir els llocs de ‘play-off’ a final de temporada. Dos fabulosos gols de Carlos López li van donar els tres punts a un Mini Submarí que va ser molt superior al seu rival. No en va, l’Ebro, fins als últims compassos del partit, tot just va inquietar la porteria defensada per Cantero. Aquesta tercera victòria consecutiu de l’equip de Paco López col·loca al Mini Submarí a només dos punts del ‘play-off’ d’ascens a falta dels partits d’aquest diumenge dels seus rivals directes.

Els primers minuts de l’enfrontament van ser d’enorme igualtat per part dels dos conjunts. El Villarreal B, al quart d’hora de partit, va perdre per lesió a Leo Suárez. Un cop al cap va obligar l’hàbil jugador argentí a abandonar el terreny de joc. Aquest incident va deixar freds als seus companys, que, tot i ser amos de la pilota, no aconseguien generar oportunitats de perill.

A la vora del descans, l’equip de Paco López va trobar el seu millor futbol. Els acostaments locals a l’àrea rival es van succeir fins que Carlos López va posar definitivament al Villarreal B per davant en el marcador. L’ariet groc va caçar una pilota perduda al cor de l’àrea després d’un cop de cap de Pau i no va perdonar davant Montoya.

Després de la represa, el Mini Submarí no va desistir en el seu intent de trobar la porteria contrària. Els grocs van bolcar el joc a l’esquerra, traient profit del desbordament de Cantalapiedra. Precisament va ser l’extrem esquerre, en el minut 50, el qual, després d’una excel·lent internada, va penjar un centre mesurat cap a Carlos López que, inspirat, va marcar de volea posant el definitiu 2-0.

Tot i que encara quedava molt partit per davant, els grocs van saber frenar les escomeses d’un Ebro que va tenir a les botes de Orbegozo les millors ocasions. Per la seua banda, els grocs van poder transformar el tercer. No obstant això, a falta de poc més de 10 minuts per al final, Carlos Martínez, en primer lloc, i Ramiro Guerra, poc més tard, van perdonar el tercer gol. El proper partit del Villarreal B serà fora de casa davant l’Atlètic Saguntí (horari encara per confirmar).

FITXA TÈCNICA:

-2-VILLARREAL B: Cantero; Miguelón, Marcos Mauro, Pau, Peris; Leo Suárez (Raba, m. 16), Larrea, Ramiro, Cantalapiedra (Anton, m. 88); Carlos López (Mario, m. 64) i Carlos Martínez.

-0-CD EBRO: Montoya; Pajarero, Satrústegui, Maureta, Alfonso; Iván, Lacruz, Moustapha (Valero, m.74), Chupa; Orbegozo i Parets (Gabarre, m. 74)

ÀRBITRE: Ricardo Escudero Marín (Comitè Català-Manchego). Va amonestar als locals Carlos López i Raba; i als visitants Pajarero, Iván i Moustapha. Va expulsar, amb el partit ja acabat, el visitant Sergio.

GOLS: 1-0. Min. 42: Carlos López. 2-0. Min. 50: Carlos López.

CAMP: Mini Estadi.