Dimarts, 30 d'Abril, 2024  |
El Villarreal fa gala del seu futbol d’atac i sols necessita 39 minuts per a desfer-se de l’Osasuna (3-1) El Villarreal fa gala del seu futbol d’atac i sols necessita 39 minuts per a desfer-se de l’Osasuna (3-1)

- 25 Setembre, 2016 -

Pura màgia i futbol control. El Villarreal va sumar la seva victòria 250 a Primera Divisió en doblegar l'Osasuna a El Madrigal en un... El Villarreal fa gala del seu futbol d’atac i sols necessita 39 minuts per a desfer-se de l’Osasuna (3-1)

Pura màgia i futbol control. El Villarreal va sumar la seva victòria 250 a Primera Divisió en doblegar l’Osasuna a El Madrigal en un xoc en què els grocs van tenir un inici fulgurant, donant espectacle i anotant tres gols a la primera meitat. Ja en la segona, l’equip de Fran Escribá va controlar al seu rival, encara que sense perdre de vista la porteria contrària (3-1). Amb aquest triomf, el Villarreal segueix invicte a l’inici de la temporada després de sis jornades de La Liga.

El Submarí va signar una primera part brutal. De fet, no va trigar no cinc minuts en avançar-se al marcador. Trigueros es va imaginar un genial passada interior per alt a Castillejo, la va executar i el ’19’ groc va centrar amb la destra perquè Pato estrenés el marcador amb un precís cop de cap.

L’equip de Fran Escribá ho estava brodant. El seu bon joc es va traduir en gols. El 2-0 va arribar des del punt fatídic. Soriano va ser objecte d’un clar penal per part de Mario i el capità Bruno Soriano va assumir de nou la responsabilitat. El ’21’ va enganyar el porter i va ampliar la renda groga.

En ple vendaval groc es va produir la jugada del tercer gol. Aquesta vegada va ser Samu Castillejo el que va assistir a Sansone amb una brillant passada interior i el davanter ítalo-germànic va definir com un autèntic crac picant l’esfèric per sobre del porter de l’Osasuna, que havia sortit als seus peus.

Quan semblava que el primer acte acabaria amb 3-0, l’Osasuna va retallar distàncies. Álvaro va cometre penal sobre Sergio León i Roberto Torres va transformar la pena màxima fregant el temps de descans.

Ja en la segona meitat, el Villarreal va controlar el partit, encara que sense renunciar a l’atac. Així, els grocs van poder ampliar el seu avantatge, tot i que l’Osasuna també va tenir ocasions que no van trobar el camí del gol a causa de la bona actuació de Sergio Asenjo.

Villarreal CF: Asenjo; Mario, Álvaro, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Castillejo, Bruno, Trigueros, Soriano (Cheryshev, m. 72); Sansone (Santos Borré, m. 78) i Pato (Jonathan, m. 62).

CA Osasuna: Mario (A. Fernández, m. 46); Tano, M. Flaño, David García, Fuentes; Oier, Roberto Torres, Fran Mérida (Olavide, m. 54), Clerc (Jaume, m. 46); Sergio León i Rivière.

Gols: 1-0. Min. 4: Pato. 2-0. Min. 24: Bruno, de penal. 3-0. Min. 39: Sansone. 3-1. Min. 44: Roberto Torres, de penal.

Àrbitre: Ocón Arráiz (C. Riojano). Groga als visitants Mario i Olavide.

Estadi: El Madrigal.