Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El Villarreal arrasa en el camp del Chiclana i accedeix a la segona ronda de la Copa del Rei (0-5) El Villarreal arrasa en el camp del Chiclana i accedeix a la segona ronda de la Copa del Rei (0-5)

- 2 Novembre, 2023 -

La il·lusió per la Copa del Rey es manté intacta. El Villarreal CF va superar amb nota la seua estrena en el Torneig del... El Villarreal arrasa en el camp del Chiclana i accedeix a la segona ronda de la Copa del Rei (0-5)

Van destacar els tres gols anotats pel veterà migcampista talaverà Manu Trigueros

El Villarreal va saltar al verd amb un onze amb moltes rotacions, una cosa habitual en les rondes inicials de la Copa del Rey. Únicament Ilias Akhomach repetia titularitat respecte a l’equip que va jugar dilluns passat a Granada. El futbolista del Villarreal B, Jorge Pascual, era la gran novetat de l’onze.

Per part seua, el Chiclana, que afrontava el partit com una cita històrica per al club i la ciutat, somiava amb eliminar a un equip campió de la UEFA Europa League espentat pels seus que abarrotaven les graderies del Municipal.

El Villarreal va eixir pel partit des del primer moment. Jorge Pascual, en el minut 2 de partit, voleó dins de l’àrea una pilota franca que li havia deixat amb el pit Manu Trigueros.

Els grocs insistien i els chiclaneros esperaven en el seu camp. En el minut 19 de partit el Submarí trencaria l’empat inicial després d’una brillant jugada individual d’Ilias que, després de desfer-se d’un defensor local i arribar a línia de fons, treia una passada arrere que rematava Manu Trigueros amb un formidable xut que es colava per l’esquadra de la porteria defensada per Fran Sánchez.

Ilias, un autèntic malson per a la defensa rival, serviria també en safata el segon tant després d’una nova jugada individual que finalitzava Jorge Pascual en el primer pal per a fer el 0-2.

En el minut 41 Manu Trigueros ampliava l’avantatge per al Villarreal i sumava el seu doblet particular després de finalitzar amb un tret ajustat al pal una gran assistència de Carlos Romero.

El partit arribava al descans amb un clar avantatge gràcies al doblet de Manu Trigueros i el gol de Jorge Pascual.

El Vila-real va dormir el partit durant el segon acte a través de la possessió de la pilota. Pacheta va introduir cames fresques en el transcurs d’este. Collado, Altimira, Morals i Baena van ingressar en el terreny de joc durant el primer quart d’hora.

Precisament un d’ells, Diego Collado, era objecte de penal després de ser clarament agarrat de la seua samarreta per un defensor chiclanero. El capità Manu Trigueros era l’encarregat de transformar la pena màxima per a signar la seua hat-trick en el minut 71.

En el minut 74, Baena finalitzava un excel·lent contraatac del conjunt groc per a fer el cinqué tant de la nit i sentenciar l’eliminatòria.

Finalment, el Villarreal s’emportava una merescuda victòria a Chiclana per 0-5 gràcies al hat-trick de Trigueros i els gols de Baena, Jorge Pascual.

El Submarí coneixerà al seu rival de la Segona Eliminatòria de la Copa del Rey en el sorteig del pròxim dimarts 7 de novembre que se celebrarà a partir de les 13.00 hores a la Ciudad del Fútbol de las Rozas.

Villarreal CF: Reina; Kiko F. (min. 63, D. Collado), Mandi, J. Cuenca, C. Romero (min. 46, Alti); Santi C.V., R. Terrats, M. Trigueros; I. Akhomach (min. 46, A. J. Morales), Brereton Díaz y J. Pascual (min. 46, Álex B.).

Chiclana CF: Fran; Samu, Jaime, David, Kiko; Manzano, Juan Argudo, Marco; Pascual, Agustín y Sergio.

Gols: 0-1. Min. 19: M. Trigueros. 0-2. Min. 31: Jorge Pascual. 0-3. Min. 43: Manu Trigueros. 0-4. Min. 71: M. Trigueros. 0-5. Min. 74: Álex B.

Àrbitre: Juan Luís Pulido Santana (Comité Canari).

Incidencias: Partit entre el Chiclana CF i el Villarreal CF corresponent a la Primera Eliminatòria de la Copa del Rey 2023/24 disputat en El Municipal de Chiclana.