Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El Villarreal arranca un bon empat del seu partit contra el Valladolid en el José Zorrilla (1-1) El Villarreal arranca un bon empat del seu partit contra el Valladolid en el José Zorrilla (1-1)

- 8 Febrer, 2020 -

El Villarreal va signar taules davant el Real Valladolid (1-1) en un partit en el qual els grocs van ser de menys a més,... El Villarreal arranca un bon empat del seu partit contra el Valladolid en el José Zorrilla (1-1)

El partit es va tornar boig en la recta final perquè el ‘Submarí’ va poder haver guanyat la trobada, encara que de la mateixa manera el va poder haver perdut

El Villarreal va signar taules davant el Real Valladolid (1-1) en un partit en el qual els grocs van ser de menys a més, podent emportar-se el partit en una segona part en la qual el conjunt de Javi Calleja va anar netament superior al seu rival. El gol de Gerard Moreno va neutralitzar la diana inicial del Real Valladolid, obra de Rubén Alcaraz, i va resoldre el partit en repartiment de punts.

Javi Calleja va apostar per una alineació molt recognoscible en Zorrilla. Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Raúl Albiol, Funes Mori, Rubén Peña, Vicente Iborra, Manu Trigueros, Santi Cazorla, Moi Gómez, Gerard Moreno i Paco Alcácer van ser els onze homes que van saltar al terreny de joc en Pucela.

El Submarí no va trobar la seua millor versió durant els primers 45 minuts del partit. Just abans de complir el quart d’hora de partit, el conjunt groc es va veure per davall en el marcador. Rubén Alcaraz va culminar, amb una bona rematada de primeres, una acció al contraatac de Sandro. El Valladolid es posava per davant en el marcador.

El Villarreal va poder igualar la contesa abans d’aconseguir la mitja hora de partit. Paco Alcácer va estavellar en el pal un tret lateral, precedit d’una gran acció al contraatac dels grocs. El col·legiat la va invalidar erròniament. Deu minuts després, el davanter torrentí va tornar a fregar el gol de l’empat en topar-se amb Masip en un clar mà a mà.

També va poder ampliar l’avantatge el conjunt local. En un error defensiu dels grocs, Sandro va robar la pilota i va encarar la porteria defensada per Sergio Asenjo. Davant una bona eixida del porter palentí, el davanter canari va enviar la pilota fora.

En la segona meitat, el tècnic groc va permutar al 4-3-3 i el Submarí va registrar una notable millora. Els ‘groguets’ es van fer amb la pilota i amb la iniciativa del joc. En el minut 57, després d’un córner, Gerard Moreno va rematar la pilota al fons de la xarxa, després d’una excel·lent assistència de Vicente Iborra amb la testa, baixant així un excepcional centre de Santi Cazorla al segon pal.

El central Funes Mori, durant un llance del partit contra el Valladolid. FOTO: LALIGA

Va poder posar-se per davant en el marcador l’equip groc per mediació de Paco Alcàsser que, en el minut 62, va rebre una gran assistència a l’espai de Manu Trigueros. El tret del davanter torrentí va marxar desviat per molt poc.

L’última mitja hora va ser un autèntic monòleg dels pupils de Javi Calleja, que van embotellar al Valladolid en la seua àrea en cerca del segon gol. Els canvis de Ontiveros i Chukwueze li van donar al Villarreal major desequilibri i capacitat de percutir per les bandes. Malgrat això, els grocs, que van ser de menys a més en el partit, no van veure recompensada la seua valentia amb el gol de la victòria. Finalment, el partit es va resoldre amb empat de punts en Pucela.

-1- Real Valladolid: Masip; Moyano, Olivas, Salisu, R. García; Óscar Plano (Ben Arfa, min. 77), Míchel, Alcaraz, Toni Villa (Pablo Hervías, m. 64), Enes Ünal i Sandro (Miguel, m. 70).

-1- Villarreal: S. Asenjo; Mario, R. Albiol, Funes Mori, R. Peña; Iborra, M. Trigueros, S. Cazorla, Moi Gómez (J. Ontiveros, m. 83); Gerard i Paco Alcácer (Chukwueze, m. 71).

Gols: 1-0. Min 14: Rubén Alcaraz. 1-1. Min. 57: Gerard Moreno.

Àrbitre: Hernández Hernández. (Comité canari). Va amonestar als locals Toni Villa, Javi Moyano i R. Carnero, així com als visitants R. Albiol, Iborra, Rubén Peña i Quique Álvarez.

Incidències: Estadi José Zorrilla davant 19.557 espectadors.