Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El Villarreal s’apunta la primera victòria de la temporada amb un gol de Gerard Moreno El Villarreal s’apunta la primera victòria de la temporada amb un gol de Gerard Moreno

- 19 Agost, 2023 -

El gol de la victòria va pujar al marcador en el minut 62 per a donar els tres punts als de Quique Setién El Villarreal s’apunta la primera victòria de la temporada amb un gol de Gerard Moreno

El gol de la victòria va pujar al marcador en el minut 62 per a fer justícia en el partit

Les grans novetats en l’onze dissenyat per Quique Setién van ser el central italià Matteo Gabbia i el davanter anglo-xilé Brereton Díaz. Tots dos van debutar en partit oficial i ho van fer formant part de l’equip inicial.

El guió del partit en la primera part va ser l’esperat. El Submarí acaparava la possessió de la pilota, mentre el conjunt balear esperava la seua oportunitat per a robar la pilota i eixir ràpid al contraatac.

L’ocasió més clara d’aquest primer acte va ser per als grocs. Corria el minut 29 del partit quan Brereton Díaz es va inventar un genial passe interior per a Álex Baena, però aquest va disparar desviat.

Ja en la segona part, el Villarreal va aconseguir avançar-se en el marcador en el minut 52, però el gol va ser anul·lat per mà prèvia de Gerard Moreno.

El que si que va valdre va ser el que va anotar en el 62’. Baena va penjar la pilota, Sorloth va rematar i el rebutge de Rajkovic el va caçar Gerard Moreno per a anotar el 0-1 i convertir-se en el màxim golejador històric (107) superant a Adriano García (106). Gran!

Torna Raúl Albiol

Poc després es va produir una altra de les notícies del partit. Va tornar Raúl Albiol després de superar la seua lesió. El capità del Submarí va reemplaçar a Matteo Gabbia en el 66’.

Una altra de les cares noves va ser Ilias Akhomach, que també va debutar en partit oficial després d’entrar en el camp en el minut 76.

El Villarreal controlava les escomeses del Mallorca intentant no perdre la possessió de la pilota. L’equip de Setién buscava ‘dormir’ el partit per a sumar els seus tres primers punts de la temporada. Això sí, sense renunciar a l’atac. De fet, Capoue va tindre una ocasió claríssima per a marcar el 0-2. Rajkovic ho va evitar ja en el temps de descompte.

El partit va acabar amb 0-1. Primera alegria en LALIGA EA SPORTS. El pròxim partit del Submarí serà contra el FC Barcelona a l’Estadi de la Ceràmica ja el diumenge 27 d’agost (17.30 hores).

RCD Mallorca: Rajkovic; Maffeo, Valjent, Raíllo (G. González, m. 44), Copete, Jaume Costa; Dani Rodríguez (Larin, m. 63), Mascarell (Javi Llabrés, m. 72), Morlanes (Samu Costa, m. 46), Amath (Darder, m. 46); i Muriqi.

Villarreal CF: Jorgensen; Foyth, Gabbia (R. Albiol, m. 66), J. Cuenca, A. Pedraza; R. Terrats (Capoue, m. 67), Parejo, Álex B. (Santi C. V., m. 76); Gerard (Denis Suárez, m. 76), Sorloth i Brereton Díaz (I. Akhomach, m. 76).

Gol: 0-1. Min. 62: Gerard.

Àrbitre: Alberola Rojas (C. Castellà-Manxec). Groga als locals Mascarell i Valjent; així com als visitants Brereton Díaz, R. Terrats, Álex B. i Santi C. V..

Incidències: partit corresponent a la segona jornada de LALIGA disputat al Mallorca Són Moix davant la presència de 17.775 espectadors.