Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El Villarreal no té cap problema per a desfer-se del modest Victoria (0-8) El Villarreal no té cap problema per a desfer-se del modest Victoria (0-8)

- 30 Novembre, 2021 -

El davanter català Gerard Moreno va tornar a l'equip i, a més, va signar un dels gols del seu equip El Villarreal no té cap problema per a desfer-se del modest Victoria (0-8)

El davanter Gerard Moreno va tornar a l’equip i, a més, va signar un dels gols del seu equip

El Villarreal CF va véncer al Victoria CF en Riazor (0-8) i va certificar la seua classificació per a la segona eliminatòria de la Copa del Rey. Els gols van ser obra d’Alberto Moreno (x2), Mandi, Paco Alcácer, Samu Chukwueze, Gerard Moreno, Dia i Iosifov. A més del jugador rus, van debutar amb el primer equip Dela i Tasende.

El Submarí iniciava la marxa en l’il·lusionant torneig del ‘KO’ enfrontant-se al Victoria CF en un escenari històric com l’Estadi de Riazor. Unai Emery va aprofitar l’encontre davant el modest conjunt gallec per a fer rotacions i repartir minuts entre els seus futbolistes. La principal novetat en l’onze ‘groguet’ va ser la inclusió del defensa del filial Adrián de la Fuente, que va signar en terres gallegues el seu debut amb el primer equip.

El conjunt d’Emery va ser molt superior al seu rival, que, amb il·lusió i treball, va mantindre meritòriament el marcador a zero durant el primer quart d’hora. Va trencar l’equilibri Alberto Moreno, que, en menys de cinc minuts, va anotar un doblet que encarrilava l’encontre a favor dels grocs. El primer gol va arribar després d’una fantàstica paret amb Paco Alcácer, que va culminar el defensa sevillà amb una preciosa vaselina, mentre que la segona diana va pujar a l’electrònic després d’un excepcional tret llunyà del ’18’ del Villarreal.

Abans de superar la primera mitja hora de partit, Mandi va marcar el tercer gol de la vesprada en rematar de cap un servei de cantonada botat des del perfil dret. Deu minuts després, Paco Alcácer va convertir el quart gol aprofitant un error en defensa de l’equip local. El partit va marxar al descans amb 0-4 en el marcador. Va poder ser més inflat, però ho va impedir el meta local, que va signar una sòbria actuació.

A l’inici del segon temps, Chukwueze va veure porteria amb un fort tret precedit d’un gran moviment sense pilota de Dani Raba. Amb mitja hora de joc encara per davant, Emery va donar minuts a Gerard Moreno, que va sumar els seus primers minuts després de superar una lesió en els isquiotibials. També va fer debutar a dos jugadors del Villarreal B: Nikita Iosifov i Dani Tasende.

Tan sols deu minuts sobre el verd li van bastar a Gerard per a veure porteria en Riazor. L’actual ‘Zarra’ va marcar amb una rematada de cap precís en una acció de servei de cantonada. Més tard, Dia també trobaria el premi del gol després de connectar un bon centre d’Alberto Moreno des de l’esquerra. El huité i definitiu tant de l’encontre el va marcar Iosifov.

Fitxa tècnica:

Victoria CF: Alejandro López, Miguel Mandayo (Saavedra. M. 73), Pablo Plaza, Sergio Rodríguez, Javier Sande, Jorge Raña, Martín Mauriz, Iago Pérez (Iago Rial, m. 80), Sergio González (Padín, m. 56), Adrián Méndez (Diego Expósito, m. 80) i Christian López.

Villarreal CF: S. Asenjo; Mario Gaspar, Mandi, Dela (Carlo, m. 80), Estupiñán (Gerard, m. 63); R. Peña (Iosifov, m. 63), Alberto M., Iborra; Chukwueze, Paco Alcácer (Dia, m. 46) i Dani Raba (Tasende, m. 63).

Gols: 0-1. Min 17: Alberto M. 0-2. Min. 22: Alberto M. 0-3. Min. 28: Mandi. 0-4. Min. 37: Paco Alcácer. 0-5. Min. 50: Chukwueze. 0-6. Min. 74: Gerard. 0-7. Min. 81: Dia. 0-8. Min. 87: Iosifov.

Àrbitre: González Fuertes (comité asturià).

Incidències: Partit entre el Victoria CF i el Villarreal CF corresponent a la primera eliminatòria de la Copa del Rey 2021/22 celebrat en l’Estadi de Riazor.