Dissabte, 4 de Maig, 2024  |
Alexander Sörloth li dona el triomf al Villarreal en el minut 95 Alexander Sörloth li dona el triomf al Villarreal en el minut 95

- 17 Setembre, 2023 -

Alexander Sorloth va posar en peus a La Cerámica. I ho va fer amb un gol en el temps de prolongació que va decantar... Alexander Sörloth li dona el triomf al Villarreal en el minut 95

L’equip de la Plana suma la segona victòria de la temporada, la primera davant la seua afició

Davant l’Almeria, Pacheta signava el seu debut com a tècnic del Villarreal. Amb aquesta gran novetat i il·lusions renovades, l’equip groguet es retrobava amb la seua afició després d’un irregular començament de temporada, que li havia impedit sumar la seua primera victòria en l’Estadio de la Cerámica. L’única en quatre partits va arribar lluny del coliseu groc, a Mallorca (0-1), gràcies a un solitari gol de Gerard.

Amb Pacheta, el Villarreal va permutar el seu dibuix, canviant-lo a un recognoscible 4-4-2. Els groguets van dominar el partit en els primers compassos. Davant, l’Almería esperava la seua oportunitat d’eixir ràpid al contraatac per a sorprendre el quadre local. Per part dels grocs, hi havia energia i voluntat, però van emmalaltir d’encert i precisió en la creació.

A un minut del descans, Akieme va avançar a l’Almería en La Cerámica. El defensa del conjunt andalús va dibuixar un desmarcatge a l’esquena de la defensa i, després de rebre una passada a l’espai de Robertone, va batre a Jorgensen al mà a mà.

Al mal temps, bona cara. La reacció del Villarreal no es va fer esperar i va igualar el resultat tot seguit. Gerard posava el 1-1 després de caçar una pilota que toca Baena i posa amb música Carlos Romero des del perfil esquerre.

La segona meitat va arrancar amb igualtat en el joc. La primera oportunitat va ser per a l’Almería. Jorgensen va traure una manyopla fantàstica a un dur xut de Robertone des de la frontal de l’àrea. A partir del minut 70, es va trencar el partit i tots dos equips van buscar el triomf en La Cerámica. Filip Jorgensen va traure un impressionant mà a mà a Lopy, que es va incorporar a l’atac en un contraatac.

A mesura que passaven els minuts, el Villarreal feia passos cap avant a la recerca del triomf. I ho va trobar. Vaja si ho va trobar. En l’últim sospir, Alexander Sorloth va fer embogir a La Cerámica amb una rematada amb el cap inapel·lable que va acabar en el fons de la xarxa.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Jorgensen; Foyth, R. Albiol, Gabbia (J. Cuenca, m. 85), C. Romero (Alberto M., m. 62); Yeremy, Capoue (Santi C. V., m. 63), Parejo, Álex B. (I. Akhomach, m. 73); Gerard (Brereton Díaz, m. 85) i Sorloth.

UD Almería: Maximiano; Chumi, C. Montes, Edgar, Akieme; Arribas (L. Baptistao, m. 87), Lopy, Robertone (Baba, m. 75), Embarba (Ramazani, m. 66); Melero (Arnau Puigmal, m. 75) i Luis Suárez (I. Koné, m. 87).

Gols: 0-1. Min. 44: Akieme. 1-1. Min. 45+5: Gerard. 2-1. Min 94: Sorloth.

Àrbitre: Hernández Maeso (Comité Extremeny). Va amonestar als locals Capoue i Yeremy; així com als visitants Embarba, Chumi i Arnau Puigmal.

Incidències: Partit entre el Villarreal i la UD Almería, corresponent a la jornada 5 de LALIGA EA Sports, celebrat en l’Estadio de la Cerámica davant 18.467 espectadors.