Dissabte, 4 de Maig, 2024  |
El Juvenil A del Villarreal perd contra Las Palmas i cau de la Copa de Campions (1-2) El Juvenil A del Villarreal perd contra Las Palmas i cau de la Copa de Campions (1-2)

- 2 Maig, 2016 -

L'equip de Javi Calleja defensava títol però un penal a l'últim minut l'ha castigat injustament El Juvenil A del Villarreal perd contra Las Palmas i cau de la Copa de Campions (1-2)

El Juvenil A del Villarreal va quedar eliminat de la XXII edició de la Copa de Campions en perdre davant la UD Las Palmas en quarts de final (1-2). L’equip de Javi Calleja defensava títol, però no va poder seguir endavant en la competició.

Els grocs es van avançar al marcador gràcies al seu màxim artiller. Villa va empènyer la pilota a la xarxa després d’un centre ras des de l’esquerra de Akale, que havia rebut un genial passa interior de Chuca.

Ja en la segona part va arribar la remuntada canària amb els dos gols de Carlos González. El 1-1 va arribar després d’un error en la sortida de pilota del Juvenil A que va aprofitar el davanter de Las Palmas per regatejar a Diego i marcar a plaer.

Quan semblava que el partit acabaria en empat i s’arribaria a la pròrroga va arribar la jugada de l’1-2 definitiu. Edu Adell va cometre penal sobre el seu parell i Carlos González es va encarregar de materialitzar la pena màxima.

El proper repte del Juvenil A serà la Copa del Rei, en què s’enfrontarà al Màlaga CF a la ronda de vuitens de final. El partit d’anada es disputarà el 15 de maig al Mini Estadi i la tornada el 22 del mateix mes en terres andaluses.

Fitxa tècnica:

Juvenil A: Diego; Migue, Joan Salvà (Pepe, m. 69), Pau, Edu Adell (Nani, m. 90); Akale, Pablo Álvarez (Martín Arenas, m. 65), Chuca, Simón (Lozano, m. 46); Villa i Darío (Fran, m. 80).

UD Las Palmas: Juan Carlos; Jesús, Carlos Quintana, Fabio, ‘Flaco’ Martín (Aythami, m. 69); Vega, ‘Facu’ Pérez, Carlos González, Lionel (Javi Siverio, m. 76); Cabrera i ‘Jony’ Viera.

Gols: 1-0. Min. 43: Vila. 1-1. Min. 56: Carlos González. 1-2. Min. 89: Carlos González, de penal.

Àrbitre: Alejandro Gil Sergio (C. Andalús). Groga a Diego i Joan Salvà per part del Juvenil A del Villarreal i a Fabio per part de la UD Las Palmas.

Camp: Municipal Las Viñas de Vera (Almería).