Dilluns, 13 de Maig, 2024  |
El CH Vila-real aconsegueix un magnífic punt en la seua visita a Sant Joan d’Alacant (31-31) El CH Vila-real aconsegueix un magnífic punt en la seua visita a Sant Joan d’Alacant (31-31)

- 22 Novembre, 2016 -

Els d'Abel Rico van remuntar una gran distància al marcador en el segon període El CH Vila-real aconsegueix un magnífic punt en la seua visita a Sant Joan d’Alacant (31-31)

Vicent Cerdà/Vila-real Informació

El CH Vila-real va aconseguir un magnífic punt en la seua visita a Sant Joan d’Alacant.

El partit es va desenvolupar en dues parts molt clares. En la primera part els rogets van mostrar-se molt erràtics en els seus atacs i així les errades provocaven contratatcs dels alacantins. Al descans el resultat era contundent, 18-10. En la segona part el Handbol Sant Joan es va arribar a avançar 10 gols i va ser aleshores quan bé per cansament bé per excés de confiança, els del Sant Joan van començar a no baixar a defensar amb rapidessa. Així els d’Abel Rico, començaren a fer ràpids contraatacs, a traure ràpid després dels gols, a mostrar ferms i segurs en defensa i l’avantatge va anar escurçant-se inexorablement.

nahuel

Nahuel

alfons

Alfons

També va ajudar la circumstància que el pivot del Sant Joan, amb 8 gols fins aleshores, va rebre la seua tercera exclusió de 2 minuts, per tant desqualificant. Tot plegat, al minut 45, el resultat era 25-20 i al minut 50 ja era 27-24. Encara a cinc minuts del final es mantenien els tres gols i en el minut 57, els de la comarca de l’Alacantí guanyaven 30-27, però tres gols d’Alex, Aaron i Alejandro, van empatar el partit a 30. I en un últim minut cardíac, el H Sant Joan va marcar el 31-30 a catorze segons pel final, però els de Vila-real feia molt minuts que estaven convençuts de la remontada i 14 segons van ser suficients. El nou fitxatxe d’aquesta setmana, Carlos Salvador Baena procedent del BM Almassora va aconseguir l’empat a 31 quasi sobre el temps. Com dirien els argentins: ¡Qué bueno que viniste, Carlos!

Molt destacable el bon partit de Marc Emilio Carda, amb 4 gols, d’Alfons Caballer amb 5 gols i també de Nahuel Cada, que va fer 8 gols i de l’extrem natural d’Onda Alejandro Alfonso que també va fer 8 gols.