Divendres, 3 de Maig, 2024  |
El CH Vila-real cau enfront de l’Almoradí per tan sols un gol i a pesar del bon joc (23-24) El CH Vila-real cau enfront de l’Almoradí per tan sols un gol i a pesar del bon joc (23-24)

- 13 Desembre, 2016 -

Àlex Guimerà va ser el màxim anotador roget amb 11 gols en el seu compte El CH Vila-real cau enfront de l’Almoradí per tan sols un gol i a pesar del bon joc (23-24)

Vicent Cerdà/Vila-real Informació

En partit de la jornada 13, l’equip roget de la Plana Baixa es va enfrontar al BM Almoradí, al Pavelló del CTE. Tot va començar molt parell tant en joc com a l’electrònic. I encara que els de la Vega Baixa s’havien avançat, al final abans del descans els rogets van aconseguir eixugar l’avantatge i empatar a 12.

En la segona meitat l’Almoradí va eixir fort i se’n va anar de quatre gols. Però l’entrenador local, Abel Rico va demanar temps i l’equip va reaccionar i amb dos magnífics gols de llançament molt llunyà d’Alex Guimerà es va aconseguir reduir l’avantatge a dos gols. I així va anar fluctuant el resultat entre dos i tres gols a favor de l’Almoradí. Així al minut 25 l’Almoradí guanyava 20-24, però de nou Àlex Guimerà i Sasa Dukic van ajustar el resultat i amb 22-24, Abel Rico va tornar a demanar temps mort. Semblava possible marcar dos gols en tres minuts El CH Vila-real va aconseguir el 23-24 a 50 segons del final, una pèrdua dels almoradiencs, li va donar opció si més no d’empatar i Àlex ho va intentar, però una bona defensa fent-li colp franc va evitar el gol. I per fi quan Sasa es disposava a armar el braç i fer el llançament, la pilota li va esvarar i la va recuperar el BM Almoradí quan ja sonava el final del partit.

Definitivament una altra derrota i per un sol gol. El pitjor potser el colp anímic que pot produir als jugadors, perdre dos partits consecutius, per un gol, 23-24.

Els golejadors van ser Àlex Guimerà amb 11 gols, Sasa Dukic i Nahuel Cada Martins 4 gols i Raúl Martí, Miguel Mena, Carlos Salvador i Sevi Pagés que van fer 1 gol.