Dimarts, 7 de Maig, 2024  |
El Villarreal tira d’estratègia i d’autoestima per derrotar al cuer (2-0) El Villarreal tira d’estratègia i d’autoestima per derrotar al cuer (2-0)

- 28 Gener, 2017 -

El Villarreal va reprendre la senda victoriosa al quallar un solvent partit davant el Granada CF que es va decantar del costat groc gràcies... El Villarreal tira d’estratègia i d’autoestima per derrotar al cuer (2-0)

El Villarreal va reprendre la senda victoriosa al quallar un solvent partit davant el Granada CF que es va decantar del costat groc gràcies als gols de Bruno i Álvaro, un a cada part del xoc.

El Submarí va anar poc a poc madurant el partit i les ocasions van arribar des de l’inici. Les oportunitats i també els gols anul·lats, ja que el col·legiat del partit, el català Álvarez Izquierdo, va anul·lar fins a dos gols als grocs de Castillejo i Sansone per fora de joc previ.

El davanter italo-germànic del Villarreal, Nicola Sansone, va ser dels homes més actius en atac. En les seves botes va estar el primer gol fins a dues vegades. Primer va trigar massa a disparar i més tard va executar amb mestria una falta que es va estavellar al travesser.

Arriba el gol del capità en el seu partit 400alvarob

El premi a la insistència groga va arribar en el minut 41. José Ángel va centrar al segon pal una falta, Álvaro va tornar la pilota al cor de l’àrea i Bruno Soriano va arribar amb tot per inaugurar el marcador de l’Estadi de la Ceràmica.

A la segona part del xoc la tònica no va canviar. El Villarreal acaparava la possessió de la pilota i el Granada intentava eixir a la contra amb perill.

Al minut 62 va arribar una de les notícies del partit. Adrián López va tornar a lluir la samarreta groga després de tornar al Submarí en aquest mercat d’hivern cedit pel FC Porto. L’asturià va reemplaçar a Soriano, que va jugar com a segon davanter.

El 2-0 va pujar al marcador al 72′. Álvaro va segellar el teu espectacular partit en rematar des del terra una pilota perduda en l’àrea xicoteta després d’un defectuós control de Sansone. Encara va poder arribar el tercer amb una preciosa vaselina d’Adrián que va acabar morint al travesser.

En definitiva, un partit solvent del Submarí, que es referma en zona europea. El seu pròxim rival serà el Sevilla a l’estadi Ramón Sánchez Pizjuán (diumenge, 5 de febrer, 12.00 hores).

Villarreal CF: Asenjo; Mario, Bonera, Álvaro, José Ángel; Jonathan dos Santos, Bruno, Trigueros, Samu Castillejo (Leo Suárez, m. 79), Soriano (Adrián, m. 62); i Sansone (Rodrigo, m. 86).

Granada CF: Ochoa; Foulquier, Saunier (Kravets, m. 73), Ingason, G.Silva, Isaac Cuenca; Aly (Atzili, m. 80), Samper, Hongla; Adrián Ramos i E. Ponce (Boga, m. 59).

Gols: 1-0. Min. 41: Bruno. 2-0. Min. 72: Álvaro.

Àrbitre: Álvarez Izquierdo (C. Català). Groga als locals Álvaro, Soriano i José Ángel; així com als visitants Samper i G. Silva.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 20 de LaLiga Santander disputat a l’Estadi de la Ceràmica.