Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El CH Vila-real aconsegueix una important victòria enfront del Mislata (21-22) El CH Vila-real aconsegueix una important victòria enfront del Mislata (21-22)

- 19 Desembre, 2016 -

Amb aquest resultat els vila-realencs ixen del descens i passaran un tranquil Nadal El CH Vila-real aconsegueix una important victòria enfront del Mislata (21-22)

Vicent Cerdà/Vila-real Informació

El CH Vila-real va aconseguir la victòria contra el ILESPAIN H Mislata, al Pavelló Municipal de Mislata.

Els resultats de l’equip les últimes setmanes anaven avisant que les victòries arribarien

Així es va perdre de tres gols contra el Petrer (20-23) als últims dos minuts i després d’un sol gol en Nules (24-23) i contra l’Almoradí (23-24). Remarcarem ací que tan el Petrer com l’Almoradí es troben a la part alta i la prova de que són bons equips, és els resultat d’esta setmana: l’Almoradí li va guanyar a l’Elche que anava en segona posició amb 22 punts, el mateixos punts que té el Petrer que va guanyar al H Eivissa i s’ha col·locat en tercera posició. El Nules-Port de Sagunt B va guanyar al BM Mora de Rubielos I ha guanyat tres del quatre últims partits.

El partit va estar igualat en la primera part, encara que el ILESPAIN H Mislata es va avançar un 11-8 faltant poc per al descans. Però fins en això ha madurat l’equip d’Abel Rico i se tensiona per eixugar desavantatges no tan sols de cara al final del partit, si no també al descans. Recordarem que la setmana passada va remuntar 4 gols contra l’Almoradí empatant al descans a 12 gols.

En Mislata l’electrònic assenyalava empat a 11, després de remuntar els tres gols.

La segona part va anar molt bé pels rogets del Vila-real, 12-15 al principi i les distàncies es van anar mantenint, 14-16, 18-20 i així fins al minut 27 en que es va produir empat a 20, Nahuel va fer el 20-21, nou empat a 21 i al 28’47, Àlex Guimerà va fer el 21-22. Quedava un poc més d’un minut i el Mislata tenia el baló, en un llarg atac del H Mislata, la defensa rogeta va estar expeditiva i encara que Aaron va patir exclusió, van poder aguantar fins el 21-22.

Un gran partit d’Àlex Guimerà que va fer 9 gols, també destacat va ser Nahuel Cada que va aconseguir 4 gols i la intensitat en defensa de Sasa Dukic. El serbi un poc ranquejant d’un bessó no es va prodigar en llançaments, però es va aplicar en defensa de manera superba.

La victòria suposa un canvi important en la classificació el CH Vila-real ix de la zona de descens i entra, per primera vegada, el ILESPAIN H Mislata. Els dos punts sumen 6 per als de Vila-real i eviten que sumen els de Mislata, que ara es queda amb 5 punts.

La classificació queda cuer i 16é, el Mora amb 4 punts, el 15é, és el H Mislata amb 5 punts que completa la zona de descens. El CH Vila-real 14é i el H. Eivissa 13é, tenen 6 punts i el Nules-Port de Sagunt B, 12é, i l’Alcasser 11é, tenen 10 punts.

La lliga s’atura pel Nadal, i tornarà el 14 de gener, jornada en que el CH Vila-real s’enfrontarà al BM Elda CE Eldense.

Enhorabona a tots els jugadors i tècnics i per extensió a tot el Club.

Abel Rico i Diego Carda, president i vicepresident i portantveus del club volen agrair el suport de l’afició a l’equip fins ara, i desitgen a tots i totes unes bones festes.