Dijous, 2 de Maig, 2024  |  
La UNED reobri la seua matrícula 2017/2018 fins al 20 d’octubre La UNED reobri la seua matrícula 2017/2018 fins al 20 d’octubre

- 15 Agost, 2017 -

El centre associat ofereix 26 graus amb l'estrena de Criminologia i la inscripció és únicament online La UNED reobri la seua matrícula 2017/2018 fins al 20 d’octubre

El centre associat de Vila-real ofereix 26 graus amb l’estrena de Criminologia i la inscripció és únicament online

Vila-real Informació

La UNED reprèn el seu període de matriculació després del descans vacacional que va arrancar el passat 29 de juliol. A partir d’aquest dimarts 16 d’agost i fins al 20 d’octubre els interessats a estudiar en la UNED podran formalitzar la seua matrícula des de www.uned.es.
El centre universitari de Vila-real ofereix 26 títols de Grau i no exigeix nota de cort. En aquesta oferta d’estudis s’estrenarà aquest curs 2017/2018 el grau de Criminologia.

La UNED impartirà el grau de Criminologia des de la seua facultat de Dret i està estructurat en quatre cursos acadèmics, en la configuració dels quals participen les Facultats de Dret, Ciències Polítiques i Sociologia, Psicologia, Ciències, Filologia i l’Escola Tècnica Superior d’Informàtica. Segons la pròpia Universitat, l’estudi destaca pel seu caràcter multidisciplinari, que es diferencia de la resta de titulacions afins per l’enfocament psicològic i social que ho situa en la línia més actual dels corrents criminològics.

Els alumnes que completen el títol obtindran un Graduat en Criminologia. Abans, en quart curs, els estudiants podran especialitzar-se en Ciències Penals, Psicologia de la Delinqüència o Criminologia Social. L’últim any, també serà en el qual es realitzen les pràctiques, tant de forma presencial, mitjançant les tutories impartides en els centres associats, com de manera virtual.

Pla d’acolliment
La matrícula estarà oberta fins al 20 d’octubre. El segon termini de matrícula serà el pròxim curs des de l’1 de febrer i fins al 8 de març de 2018, d’acord amb les condicions i requisits establits en la convocatòria corresponent per l’òrgan encarregat de la seua gestió.

Des del centre associat aconsellen realitzar la matrícula abans d’octubre; els alumnes que ho facen així podran beneficiar-se de les accions del Pla d’Acolliment i dels serveis acadèmics des de l’inici del curs.

Matrícula i informació en línia
El procés de matrícula, com en cursos anteriors, serà completament on line a través de la pàgina de matriculació: www.uned.es. L’aplicació actual permet realitzar totes les combinacions possibles i ofereix tota la informació necessària sobre preus, crèdits, assignatures, etc. fins al moment de la validació de l’esborrany com a sol·licitud de matrícula.

No obstant açò, qualsevol estudiant que desitge matricular-se en la UNED pot sol·licitar més informació en secretària del centre associat de Vila-real o a través de l’email  info@vila-real.uned.es

Un preu competitiu
Estudiar en la UNED segueix sent més econòmic que en la resta d’universitats públiques. El preu mitjà del crèdit sol ser ens quatre o cinc euros més barat que en la resta d’universitats.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *