Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
Un polèmic penal en contra encarrila la derrota del Villarreal davant el Sevilla (2-0) Un polèmic penal en contra encarrila la derrota del Villarreal davant el Sevilla (2-0)

- 29 Desembre, 2020 -

El 'Submarí' acomiada el 2020 amb derrota davant un rival que no va perdonar les errades groguetes Un polèmic penal en contra encarrila la derrota del Villarreal davant el Sevilla (2-0)

El ‘Submarí’ acomiada el 2020 amb derrota davant un rival que no va perdonar les errades groguetes

El Villarreal va caure davant el Sevilla per 2-0 en un partit marcat per la mala fortuna i l’efectivitat de l’equip sevillà, que, amb un penal i un gol al contraatac, va superar al conjunt groc i es va adjudicar els tres punts en joc en l’Estadi Ramón Sánchez-Pizjuán.

La derrota en el feu sevillà posa fi a la ratxa de 19 partits consecutius sense perdre que ha signat l’equip d’Unai Emery en aquests primers mesos de competició.

Per a enfrontar-se al Sevilla en el Sánchez-Pizjuán, Unai Emery va introduir un onze inicial amb només una novetat respecte a l’últim encontre de lliga davant l’Athletic Club (1-1). El tècnic d’Hondarribia va donar entrada a Rubén Peña, en substitució del lesionat Mario Gaspar.

El partit va començar de la pitjor forma per als interessos del Villarreal CF. Als cinc minuts de xoc, el col·legiat va assenyalar pena màxima en contra del conjunt groc per mà de Juan Foyth. L’argentí Lucas Ocampos no va perdonar des dels onze metres i va avançar massa prompte a l’equip sevillista.

Un pitxer d’aigua freda que va obligar els grocs a reaccionar a la recerca de la igualada. L’equip d’Emery va ser superior durant els primers 45 minuts. Va portar la iniciativa, però no va trobar la manera de generar ocasions de perill.

Més enllà del gol local, la primera meitat només va deixar un remat amb el cap de Diego Carlos després d’un servei de cantonada que va detindre sense problemes un atent Sergio Asenjo.

Definitivament, la fortuna no somreia al Submarí en el Sánchez-Pizjuán. Ja en la segona part, acabat de complir el minut 50, el Villarreal va poder igualar la contesa amb una aproximació de Fer Niño, que es va plantar en l’àrea, però no va arribar a trobar el xut.

Immediatament després, el Sevilla va recuperar la pilota per mediació d’Ocampos, que va filtrar una passada llarga a l’espai per a En-Nesyri. El davanter marroquí es va colar entre els defenses ‘groguets’ i, després d’una galopada, es va plantar davant la porteria groga, batent a Sergio Asenjo amb un tret ras al primer pal. El marcador reflectia un sever 2-0, molt de càstig per al Submarí en un xoc igualat.

A partir del minut 70, el Villarreal va disposar de dues grans oportunitats per a retallar distàncies en el lluminós. En menys de dos minuts, Bono va repel·lir dos clars trets de Pedraza i Chukwueze. Malgrat continuar intentant-ho fins a l’últim sospir, el Villarreal no va aconseguir infringir la sòlida saga local, convertint-se el 2-0 en el resultat definitiu de l’encontre.

El pròxim partit del conjunt groc serà aquest dissabte 2 de gener davant el Levante UD (14.00 hores, Estadi de la Ceràmica).

-2- Sevilla: Bono; J. Navas, Diego Carlos, Koundé, Acuña; Fernando, Rakitic (Oliver Torres, m. 75), Jordán (Gudelj, m. 87); Ocampos, En-Nesyri (De Jong, m. 87) i Suso (Munir, m. 62).

-0- Villarreal: S. Asenjo; R. Peña, R. Albiol, Pau, A. Pedraza; Foyth (Yeremy, m. 45), M. Trigueros (Bacca, m. 82), Parejo; Gerard, F. Niño (Chukwueze, m. 62) i Moi Gómez.

Gols: 1-0. Min. 7: Ocampos. 2-0. Min. 52: En-Nesyri.

Árbitro: Soto Grado (Comité de La Rioja): Va amonestar al local Fernando, així com als visitants Foyth, Trigueros, Parejo i Bacca.

Incidències: Estadi Ramón Sánchez-Pizjuán, sense públic.