Dissabte, 27 d'Abril, 2024  |
Un gol de Arnaut Danjuma li permet al Villarreal seguir somiant en la Lliga de Campions davant el Bayern (1-0) Un gol de Arnaut Danjuma li permet al Villarreal seguir somiant en la Lliga de Campions davant el Bayern (1-0)

- 6 Abril, 2022 -

El Villarreal va véncer al Bayern en un partit que quedarà per a la història. Els grocs van derrotar al gegant bavarés amb un... Un gol de Arnaut Danjuma li permet al Villarreal seguir somiant en la Lliga de Campions davant el Bayern (1-0)

El Villarreal va véncer al Bayern en un partit que quedarà per a la història. Els grocs van derrotar al gegant bavarés amb un gol de Danjuma i oferint una fantàstica imatge col·lectiva. Davant els alemanys, el Submarí va ser un equip valent i sacrificat. En poques paraules, un conjunt superior al seu rival. Tot això davant un Estadi de la Ceràmica que semblava una caldera. Un partit que recordarem durant dècades

Durant els instants previs al partit, en l’Estadi de la Ceràmica es respirava un ambient màgic. Amb el camp a rebentar, els seguidors ‘groguets’ es van deixar la veu i van portar en volandas a l’equip des d’abans que arrancara el matx. L’afició va animar i va cantar l’himne a capela. Impressionant. Amb les emocions a flor de pell, els jugadors van iniciar el partit davant el FC Bayern tremendament motivats. No en va, abans de complir-se el minut 10, el Villarreal ja celebrava un gol davant el gegant bavarés.

Arnaut Danjuma va deslligar el goig en un entregadísimo Estadi de la Ceràmica. El Submarí, va aprofitar els espais i va signar una ràpida acció entre línies protagonitzada per Gerard i El Celso. L’argentí va arribar a la línia de fons i va cedir arrere per a Parell que, al primer toc, va jugar amb Danjuma, que esperava en l’àrea xicoteta per a sorprendre a Manuel Neuer. L’extrem neerlandés va signar el seu sisé gol aquesta temporada en la UEFA Champions League.

Malgrat posar-se amb avantatge en el lluminós, el Villarreal no va alterar el seu pla de partit. Els grocs continuaven tractant de ser incisius i aprofitar els espais que deixava el FC Bayern quan avançava metres i jugava en camp contrari. Gerard, Lo Celso i Danjuma estaven fins i es trobaven còmodes amb metres per davant.

A cinc del descans, el Villarreal veia com li anul·laven una miqueta de Francis Coquelin per un justíssim fora de joc del migcampista francés, que va partir avançat després de rebre una passada a l’espai de Dani Parejo des de la frontal de l’àrea. Una autèntica llàstima. Era el 2-0 a la vora del descans.

Després d’una fort inici del FC Bayern en la segona meitat, Gerard va fregar el segon tant amb un tir creuat des de la frontal de l’àrea que va colpejar en el pal. El Villarreal estava molt ficat en el partit.

Encara que també ho estava el FC Bayern, que va fer un pas al capdavant i buscava el gol de l’empat. A partir del minut 65, el partit es va convertir en un incessable intercanvi de colps entre tots dos conjunts. Alfonso Pedraza i Danjuma van tindre en les seues botes el 2-0. També Gerard, amb un tret des del centre del camp tractant de sorprendre a Neuer, que va fallar en la passada quan estava molt avançat.

En els últims minuts de partit, el Submarí va fer un esforç titànic davant el gegant teutó, que estrenyia a la recerca de l’empat. Els ‘groguets’ van estrényer les dents en un tram final d’emocions fortes. El 1-0 acabaria sent definitiu. Un resultat favorable per al Villarreal, que tindrà el complicat però il·lusionant desafiament de rubricar la gesta en el feu muniqués.

Villarreal CF: Rulli, Foyth (Serge Aurier, m. 81), R. Albiol, Pau, Estupiñán, Coquelin (A. Pedraza, m. 58), Capoue, Parejo, Gerard, Danjuma (Chukwueze, m.81) i Lo Celso.

FC Bayern: Neuer, Pavard (Süle, m. 71), Upamecano, L. Hernández, Davies, Kimmich, Musiala, Coman, Müller (Goretzka, m. 61, Marc Roca, m. 94), Gnabry (Sané, m. 61) i Lewandowski.

Gol: 1-0. Min. 8: Danjuma.

Àrbitre: Anthony Taylor (Anglaterra). Va amonestar al local Estupiñán.

Incidències: Partit entre el Villarreal CF i el FC Bayern, corresponent a l’anada dels quarts de final de la UEFA Champions League, celebrat en l’Estadi de la Ceràmica.