Dissabte, 27 d'Abril, 2024  |
El Villarreal s’estrena en pretemporada amb clara victòria davant el West Bromwich (3-0) El Villarreal s’estrena en pretemporada amb clara victòria davant el West Bromwich (3-0)

- 13 Juliol, 2019 -

L'única nota discordant va ser la lesió del lateral esquerre Alberto Moreno als quatre minuts d'ingressar al camp després de patir una burxada El Villarreal s’estrena en pretemporada amb clara victòria davant el West Bromwich (3-0)

Vila-real Información

El Villarreal es va estrenar en pretemporada amb una treballada victòria enfront del West Bromwich Albion per 3-0 en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Camilo Cano, de La Nucia (Alacant). Un partit que es va resoldre en la primera part amb els gols anotats per Gerard Moreno i Manu Trigueros, des del punt de penal. Després del descans va anotar Carlos Bacca en el minut 82. L’única nota negativa va ser la lesió del lateral esquerrà sevillà Alberto Moreno que als tres minuts de saltar al camp es va retirar amb una burxada en la cuixa. Bé en línies generals el ‘Submarí’ en el seu primer amistós.

En l’onze titular presentat pel Villarreal, el primer de la temporada 2019-20 (encara que siga en un amistós) va comptar en la formació inicial amb tres de les quatre incorporacions per a aquest curs de lliga. L’únic que va estar de suplent va ser el lateral Alberto Moreno. També van estar entre els d’inici futbolistes amb un futur incert en l’equip de Javi Calleja com és el cas dels migcampistes Chuca i Ramiro Guerra, així com el davanter càntabre Dani Raba.

D’eixida, amb un 4-4-2

Amb tot això, l’equip de la Plana va saltar a la gespa del Camilo Cano amb Andrés Fernández, en la porteria; Rubén Peña i Xavi Quintillà en els laterals, al costat de Raúl Albiol i Pau Francisco Torres en l’eix de la saga; en el centre del camp Chuca i Iván Martínez van jugar per les bandes, i tant Manu Trigueros com Ramiro Guerra pel centre; i en la punta de l’atac van estar Gerard Moreno i Dani Raba.

Bon partit del central vila-realenc Pau Francisco Torres. FOTO: VILLARREAL CF

Molt complets van ser els primers quaranta-cinc minuts del Villarreal. Molt prompte va anotar el 1-0. En el minut 9 un servei de cantonada executat pel capità Manu Trigueros va acabar amb un bon remat de cap de Gerard Moreno al fons de les malles. Domini i monòleg de possessió per part dels homes de Javi Calleja que no van passar per excessives dificultats defensives. Després del gol, va moure la pilota i va buscar crear joc tant per dins com per fora.

Dos esglais del West Bromwich Albion

Va haver-hi dues distraccions que quasi li va costar l’empat. No va estar atent el conjunt anglés. En el minut 17 un remat de cap de Livermore es va marcar alt, i en el 20 una cessió compromesa de Raúl Albiol al porter Andrés Fernández quasi va acabar en l’empat. Bé van estar Raúl Albiol i Rubén Peña, així com la bona eixida amb la pilota i la seguretat d’un gran Pau Francisco Torres, així com les ganes de l’extrem murcià del filial, Iván Martín.

Gerard Moreno va anotar de cap al primera gol del partit de la pretemporada del Villarreal. FOTO: VILLARREAL CF

Quan passaven quatre minuts del temps reglamentari, va arribar el 2-0 marcador pel talaverà Manu Trigueros des del punt de penal. Jugada de Chuca, que va habilitar per a Dani Raba i aquest va ser derrocat per Gibbs. El col·legiat va cobrar penal, que Trigueros va transformar en gol.

Molts canvis després del descans

En segon temps va presentar un onze totalment nou en l’equip del Villarreal. En la porteria va estar Sergio Asenjo; en els laterals Mario Gaspar i Alberto Moreno (lesionat en el minut 49 i substituït per Carlos Beitia) i en eix de la saga tant Álvaro González com Víctor Ruiz; en el centre del camp Leo Suárez, Manu Morlanes, Fran Álvarez i Jaume Costa; d’enganxament Iborra i davant en punta Carlos Bacca.

Raúl Albiol es va estrenar de groc jugant els quaranta-cinc primers minuts. FOTO: VILLARREAL CF

L’única piga del partit va ser la burxada patida pel debutant Alberto Moreno en la part posterior de la cuixa, per la qual cosa va ser reemplaçat per Carlos Beitia per precaució. El partit va discórrer pels mateixos rumbs. Domini total per al Villarreal davant un West Bromwich molt inofensiu, amb poca arribada a dalt.

Carlos Bacca va sentenciar en el minut 82

El partit va baixar bastant després del descans. El segon temps va ser un carrusel de canvis en l’equip anglés. El Villarreal va canviar el bloc en el descans. El control va ser absolut per als vila-realencs. L’únic gol dels segons quaranta-cinc minuts va arribar en el minut 82. Va tocar amb el tacó d’Iborra; Mario va assistir a la dreta a Leo Suárez i aquest centre al punt de penal i després d’un rebutge el colombià Carlos Bacca va rematar el fons de les malles per a tancar el marcador.

El lateral avilés Rubén Peña també va debutar i va oferir una bona imatge. FOTO: VILLARREAL CF

Al final victòria per 3-0 per a l’equips ‘groguet’ és la seua estrena en pretemporada. El tècnic Javi Calleja va utilitzar a tots els futbolistes que van viatjar fins a La Nucia excepte el porter argentí Mariano Barbosa i el migcampista asturià Santi Cazorla.

Pròxima cita

El Villarreal tornarà als entrenaments aquest dilluns al matí i el pròxim partit amistós serà contra el primer equip del Levante, entrenat per Paco López, el dissabte 20 a partir de les 19.30 hores en les instal·lacions del parador El Saler, a València.