Dilluns, 29 d'Abril, 2024  |
Patida victòria del Villarreal enfront del Celta en l’Estadi de la Ceràmica per a acomiadar l’any 2023 (3-2) Patida victòria del Villarreal enfront del Celta en l’Estadi de la Ceràmica per a acomiadar l’any 2023 (3-2)

- 21 Desembre, 2023 -

Amb molt de sofriment i un temps de descompte quasi interminable, el Villarreal va aconseguir la victòria davant el RC Celta (3-2). Els grocs... Patida victòria del Villarreal enfront del Celta en l’Estadi de la Ceràmica per a acomiadar l’any 2023 (3-2)

Emoció en la recta final de la trobada perquè del clar 3-0 a favor de l’equip de Marcelino García es va passar a l’inquietant 3-2 a partir del minut 58

En la prèvia, Marcelino va afirmar que el Villarreal havia de demostrar que volia guanyar. Només eixa mentalitat anava a acostar al Submarí a assegurar els tres punts. Així que, des del primer minut, els groguets van ser amb tot a la recerca del gol.

Abans dels primers 10 minuts, els grocs van generar tres oportunitats d’Alex Sorloth. El noruec va fregar el gol amb una rematada ajustada a centre de Pedraza que va marxar desviat per molt poc.

En el 13’, el Villarreal va obrir el marcador amb un golàs incontestable d’Alfonso Pedraza. El futbolista cordovés es va traure un tir amb la esquerra inapel·lable, dirigit a l’esquadra més llunyana de la porteria defensada per Guaita.

Amb 1-0 en el lluminós, l’infortuni va fer acte de presència en La Cerámica i Alfonso Pedraza es va tirar al verd. No podia continuar per problemes musculars i va haver de ser substituït pel jugador del filial, Carlos Romero.

A partir de llavors, el partit -frenètic fins al moment- va baixar un parell de revolucions. No va ser fins ja complida la mitja hora de partit quan el Submarí va tornar a sorprendre amb un ‘directe d’esquerra’. Des d’eixe perfil, Carlos Romero es va internar en l’àrea després d’aprofitar un exquisit toc amb l’esperó de Baena que va deixar només al defensa valencià, que esta vegada no va poder batre al portera valencià del Celta.

Mancant cinc minuts per al descans, el Villarreal va posar terra pel mig amb un gol d’Aïssa Mandi. El defensa algerià va enviar al fons de les malles una acció d’estratègia. Parejo va botar una falta, cabotejada per Sorloth i que va trobar a Baena com a rematador. El seu xut es va estavellar en Guaita i el rebuig li va caure al ‘23’ groc per a marcar a plaer el 2-0 abans del descans.

La segona meitat va començar amb la consecució de dos gols. Un per a cada equip. Parejo va convertir una pena màxima comesa sobre Alberto Moreno en el 48’ i, immediatament després, Douvikas va retallar distàncies amb una rematada en una acció a pilota parada prolongada amb mala fortuna per Carlos Romero.

Arran del gol, es va animar en atac i va marcar el segon gol per mitjà de Strand Larsen. El davanter noruec va convertir amb una mica de fortuna una passada de Manu Sánchez des de l’interior de l’àrea. Amb 3-2, el Celta es va veure de nou plenament ficat en el partit. Més encara quan minuts abans el marcador lluïa un contundent 3-0.

El Submarí va haver de patir en el tram final del partit i en l’increïblement desproporcionat temps afegit que va concedir el col·legiat d’un quart d’hora. Però finalment ho va aconseguir i es va embutxacar tres punts d’or per a les aspiracions de lliga.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Jorgensen; A. Alti, R. Albiol (J. Cuenca, m. 60), Mandi, Alberto M. (A. J. Morales, m. 60); I. Akhomach (R. Terrats, m. 88), Santi C. V.; Parejo, A. Pedraza (C. Romero, m. 22); Sorloth i Álex B (M. Trigueros, m. 88).

RC Celta: V. Guaita; Kevin V. (Miguel, m. 86), Starfelt (O. Mingueza, m. 46), Nuñez, Ristic (Manu Sánchez, m. 46); Dotor, Tapia, De La Torre (C. Domínguez, m. 46); Franco (Bamba, m. 82), Douvikas i Strand Larsen.

Gols: 1-0. Min. 13: A. Pedraza. 2-0. Min. 40: Mandi. 3-0. Min. 48: Parejo. 3-1. Min. 52: Douvikas. 3-2. Min. 58: Strand Larsen.

Àrbitre: Soto Grado. (Comité De La Rioja). Va amonestar als locals Álex B. i Santi C. V., així com als visitants Kevin V., O. Mingueza, Manu Sánchez i Douvikas.

Incidències: partit entre el Villarreal CF i el RC Celta, corresponent a la jornada 18 de LALIGA EA Sports, celebrat en l’Estadio de la Cerámica davant 14.687espectadores.