Divendres, 17 de Maig, 2024  |
Semedo i Castillejo estan a la disposició de Javi Calleja per al partit contra el Barcelona Semedo i Castillejo estan a la disposició de Javi Calleja per al partit contra el Barcelona

- 8 Desembre, 2017 -

L'última victòria del Vila-real com a local davant els azulgranafue el 20 de novembre de 2007, quan l'equip dirigit per Pellegrini va vèncer per... Semedo i Castillejo estan a la disposició de Javi Calleja per al partit contra el Barcelona

L’última victòria del Vila-real com a local davant els azulgranafue el 20 de novembre de 2007, quan l’equip dirigit per Pellegrini va vèncer per 3-1

Ruben Semedo i Samu Castillejo podrien rebre l’alta metgessa aquest dissabte, per la qual cosa tots dos estarien en condicions d’entrar en la convocatòria del Vila-real per al partit davant el Barcelona d’aquest diumenge (20.45 hores) en l’Estadi de la Ceràmica. Per la seva banda, el davanter colombià Carlos Bacca és dubte.

Vidres-banner-de-256X256El tècnic Javier Calleja va reconèixer que compta amb poder convocar a Castillejo i Semedo pel Vila-real-Barça d’aquest diumenge, en afirmar que “tots dos estaran per rebre l’alta metgessa i poder comptar amb ells el cap de setmana”. Després haurà de decidir l’entrenador si vol comptar amb ells o no.

Samu Castillejo deixa enrere una lesió muscular en el recte anterior que li ha deixat fos un mes. Una lesió que li va arribar al pitjor moment, just quan era un fix i un dels jugadors més desequilibrantes de l’equip. En el cas de Bacca, sembla que les seves opcions de poder jugar han augmentat, en treballar ja fos del gimnàs i a un bon ritme i intensitat, després de sofrir diumenge passat una elongació en el Leganés Vila-real.

Els partits contra el Barcelona

L’última victòria del Vila-real com a local davant el Barcelona es va produir el 20 de novembre de 2007, fa més d’una dècada, quan l’equip que dirigia Manuel Pellegrini es va imposar per 3-1 al de Frank Rijaard. Santi Cazorla va obrir el marcador als dos minuts i després van arribar, abans del 35, dos punts més de Marcos Senna. Pels visitants va marcar Bojan.

En la passada campanya tots dos equips es van mesurar en la jornada 17 de la competició i van empatar a un gol amb una miqueta de Leo Messi que va arribar en l’últim minut de la trobada, la qual cosa va decebre a l’afició del Vila-real. L’equip local, entrenat llavors per Fran Escribá s’havia avançat poc després de començar la segona part en un contraatac que va finalitzar Nicola Sansone.