Dilluns, 29 d'Abril, 2024  |
Alarma en el Villarreal: Andrés Fernández té danyat el lligament lateral del genoll dret Alarma en el Villarreal: Andrés Fernández té danyat el lligament lateral del genoll dret

- 26 Agost, 2017 -

Pateix un trencament parcial d'alt grau i es debaten entre un tractament conservador o el quiròfan Alarma en el Villarreal: Andrés Fernández té danyat el lligament lateral del genoll dret

Pateix un trencament parcial d’alt grau i es debaten entre un tractament conservador o el quiròfan

El cos mèdic del Villarreal, després de les proves realitzades aquesta matinada a Castelló, ha confirmat que el porter Andrés Fernández ha patit un dany en el lligament creuat anterior del seu genoll dret. En els pròxims dies, es valorarà el millor tractament possible per al meta murcià, que es va veure obligat a retirar-se ahir en el descans del partit contra la Reial Societat. En tot cas, s’espera una baixa de llarga durada, d’entre quatre a sis mesos. Vidres-banner-de-256X256

A més, es dóna la circumstància que un altre dels porters de la plantilla, el palentí Sergio Asenjo, es troba en la fase final de la recuperació de la seua lesió de lligament de genoll que va patir fa ara set mesos.

Segons ha informat el Villarreal, les proves que se li han realitzat a Andrés Fernández han revelat la lesió en el lligament, si ben el cos mèdic valorarà en els pròxims dies el millor tractament possible per al meta murcià i si ha de passar pel quiròfan o s’opta per un tractament conservador.

El porter murcià es va veure obligat a retirar-se ahir en el descans del partit contra la Reial Societat després de lesionar-se en el minut 44 de partit en l’acció que va suposar el tercer gol de l’equip d’Eusebio Sagristà en la derrota per 3-0 dels grocs.

Un altre jugador lesionat

A més, Rukavina, que es va lesionar durant l’escalfament previ del partit contra la Reial Societat, pateix un trencament muscular de grau I en l’adductor de la cama dreta, mentre que el central Víctor Ruiz arrossega una sobrecàrrega muscular en el recte anterior de la seua cama esquerra, segons ha comunicat aquest dissabte els serveis mèdics del Villarreal.