Dimarts, 30 d'Abril, 2024  |
Sebastià Mora, subcampió del món de madison en el Mundial de ciclisme en pista Sebastià Mora, subcampió del món de madison en el Mundial de ciclisme en pista

- 4 Març, 2018 -

Acompanyat pel menorquí Albert Torres, la parella espanyola ha aconseguit 45 punts en la final Sebastià Mora, subcampió del món de madison en el Mundial de ciclisme en pista

Sebastià Mora encadena un èxit més. El ciclista vila-realenc s’ha proclamat aquest diumenge subcampió del món en la prova de Madison de ciclisme en pista en el campionat que s’ha celebrat en Apeldoorn (Holanda).

Mora, acompanyat pel menorquí Albert Torres en aquesta prova per parelles, han sucumbit davant la parella alemanya, que s’ha penjat l’or en una final molt disputada. Els espanyols han aconseguit 45 punts enfront dels 53 dels teutons.

Els espanyols van començar molt bé i van puntuar alt en els primers talls. En l’atac final ho van intentar i finalment van aconseguir la medalla de plata malgrat els atacs de l’equip australià que amenaçava aquesta posició.