Dijous, 16 de Maig, 2024  |
Santos Borré arriba cedit del Atlético com a substitut de Soldado Santos Borré arriba cedit del Atlético com a substitut de Soldado

- 14 Agost, 2016 -

Per una altra banda, el Villarreal va perdre a Leganés (3-2) en l'estrena de Fran Escribà Santos Borré arriba cedit del Atlético com a substitut de Soldado

El Villarreal CF i l’Atlético de Madrid han arribat a un acord de cessió pel davanter Rafael Santos Borré, que jugarà al Submarí durant aquesta temporada. La cessió no contempla opció de compra. El jove futbolista ja estarà present aquesta vesprada a l’estadi Butarque veient el partit dels seus nous companys contra el Leganés (20.30 hores) i posteriorment viatjarà a Vila-real amb la resta de l’expedició groga.

Rafael Santos Borré (15/09/95, Barranquilla, Colòmbia) va debutar com a professional quan tan sols tenia 17 anys defensant la samarreta del Deportivo Cali i el 2015 va ser fitxat per l’Atlético de Madrid, encara que la temporada passada va tornar a jugar al Deportivo Cali, aquesta vegada en qualitat de cedit.

Derrota a Leganés

El Villarreal ha caigut per 3-2 enfront del Leganés en l’estrena en la banqueta groga de Fran Escribá, corresponent a l’últim amistós abans del començament de la temporada del pròxim dimecres davant el Mònaco, per l’anada del playoff de la Lliga de Campions.

El conjunt madrileny es va avançar en la primera ocasió a pilota parada, en una primera part oberta, amb ocasions per a tots dos equips i amb més encert per als locals. Roberto Soriano va ser el millor dels groguets amb les seues internades per banda i per dins, demostrant la seua qualitat i visió de joc per la passada entre línies. Sansone també es va mostrar molt actiu i dinàmic en tot el front d’atac.

En la segona part, els dirigits per Fran Escribá van ser molt superiors als locals. El treball col•lectiu i la pressió va tenir els seus fruits i el Villarreal va aconseguir la igualtat a través de Mario González. Els visitants van seguir estrenyent, però en una eixida en fals de Rodri, que va assistir per error a Guerrero en l’àrea, va acabar amb el segon tant del Lega. Quasi immediatament, a Mario, el revulsiu de la segona part, li van cometre penal i Sansone es va encarregar de transformar en gol. D’anada i volta el partit. Però, es va repetir la història posteriorment: quan més mereixia el Submarí portar-se la victòria, en una jugada estranya en l’àrea, el col•legiat va assenyalar un penal més que polèmic, que Szymanowski va enviar a les xarxes.