Dimecres, 1 de Maig, 2024  |
Santi Comesaña lidera un brillant triomf del Villarreal davant la Reial Societat al Reale Arena (1-3) Santi Comesaña lidera un brillant triomf del Villarreal davant la Reial Societat al Reale Arena (1-3)

- 23 Febrer, 2024 -

Una victòria de prestigi. L’equip de Marcelino va doblegar a la Real Sociedad (1-3) i es va emportar el botí dels tres punts del... Santi Comesaña lidera un brillant triomf del Villarreal davant la Reial Societat al Reale Arena (1-3)

Els donostiarres es van acostar 1-2 en el marcador, però Sorloth va sentenciar el partit en el minut 95

Després de sumar tres empats consecutius davant Cádiz, Alavés i Getafe, el Submarí va desembarcar a Sant Sebastià amb l’objectiu de trencar la ratxa d’empats i tractar d’obtindre un triomf de prestigi a casa d’un equip de Champions League.

L’equip de Marcelino va saltar al verd del Reale Arena amb Filip baix pals; una saga formada per Mosquera, Albiol, Bailly i Alberto Moreno; l’eix de la medul·lar compost per Coquelin i Santi Comesaña, acompanyats per Baena i Ilias en les bandes; i amb Guedes i Gerard Moreno en el front d’atac.

Els groguets van entrar al xoc intensos, sòlids i compactats per a frustrar la bona arrancada de la Reial Societat, que va generar perill amb centres laterals. La Real dominava i el Submarí resistia per a després mossegar amb contundència.

La primera oportunitat grogueta va córrer a compte de Guedes. El portugués va intentar sorprendre a Remiro amb un tret creuat, precedit per un robatori en camp contrari d’Ilias Akhomach. Poc després, Santi Comesaña marque el 0-1 en un servici de cantonada (m. 17). El migcampista gallec va aprofitar l’assistència de Raúl Albiol, que va connectar el centre de Baena en el segon pal i el va reorientar al cor de l’àrea perquè el ‘4’ groc batera a Remiro i avançara al Villarreal.

Després del gol groc, la Real Sociedad va demostrar empenyiment i va buscar la igualada arribant als voltants de l’àrea i acumulant molts homes en camp contrari. El Villarreal resistia una vegada més mantenint l’orde i defenent en bloc baix fins que va arribar el descans.

Res més començar el segon acte, el Submarí va tornar a sorprendre el combinat realista. Santi Comesaña tornava a ser protagonista, anotant el segon gol del partit (m. 47), rematant en el cor de l’àrea un centre de Baena, que va robar el cuir amb astúcia en una posició molt compromesa per als locals.

Amb 0-2 en el lluminós del Reale Arena, l’equip de Marcelino va administrar l’avantatge amb criteri. Va jugar amb intel·ligència, deixant passar els minuts, resguardat arrere, sent sòlid i sense cometre errors.

A cinc minuts del final, la Real va derrocar el mur groc. Va retallar distàncies per mitjà de Mikel Merino. El migcampista navarrés va caçar un rebuig a l’interior de l’àrea per a batre a Jorgensen després d’una doble parada del portera danés. Amb 2-1, el partit es va obrir fins que Sorloth en un contraatac el va sentenciar amb mestratge.