Dissabte, 27 d'Abril, 2024  |
Santi Cazorla, de penal i en el minut 96, evita la derrota del Villarreal en el camp de l’Spartak de Moscou (3-3) Santi Cazorla, de penal i en el minut 96, evita la derrota del Villarreal en el camp de l’Spartak de Moscou (3-3)

- 5 Octubre, 2018 -

El Vila-real va empatar davant l'Spartak de Moscou en un partit replet d'alternatives. Els grocs van arribar a posar-se fins a per dues vegades... Santi Cazorla, de penal i en el minut 96, evita la derrota del Villarreal en el camp de l’Spartak de Moscou (3-3)

El Villarreal va empatar davant l’Spartak de Moscou en un partit replet d’alternatives. Els grocs van arribar a posar-se fins a per dues vegades per davant en el marcador, el conjunt rus li va donar la volta al marcador i finalment Santi Cazorla va igualar la contesa amb un gol de penal ja en l’últim sospir. Els gols grocs van portar la signatura de Toko Ekambi, Pablo Fornals i Cazorla, mentre que els punts de l’Spartak van ser de Zé Luis (1) i Melgarejo. Vidres-banner-de-256X256
Javi Calleja va fer canvis en l’onze per a refrescar a l’equip. La novetat més cridanera va ser la presència del jove nigerià Samu Chukwueze, que va estrenar titularitat en el costat dret de l’atac groc. Ja havia debutat amb el primer equip davant el Rangers, però aquesta vegada formava en l’equip titular. Precisament Samu va ser el primer a provar fortuna davant la porteria de Maksimenko. El seu tret amb l’esquerrana es va anar lleugerament desviat.

El Submarí es va avançar en el minut 13. Toko Ekambi va rebre escorat en l’esquerra, va ‘caragoletzar’ dins de l’àrea i va soltar un xut amb la dreta que va entrar per tota l’esquadra. Tremenda jugada del franc-camerunés (0-1).

L’Spartak es va ser estirant a la recerca de l’empat. Andrés Fernández ho va evitar en el minut 32 amb una excel·lent estirada a tir forçat de Zobnin. En la següent jugada el col·legiat va assenyalar el punt de penal. Va ser després que la pilota colpejara en el braç de Sansone. Zé Luis va anotar des dels 11 metres (1-1, m. 33).

Va arribar el temps de descans

Després del pas pels vestuaris, el Submarí va recuperar forces i va ordenar idees. Així, tan sol havien transcorregut tres minuts del segon acte quan va arribar l’1-2. Pablo Fornals es va aprofitar d’un rebutge de la defensa russa per a retallar amb estil al seu parell i anotar amb l’esquerrana (1-2, m. 48). Pura elegància.

A-Samu1

Samuel Chukwueze va estar en l’onze titular en terres russes. FOTO: VILLARREAL CF

El Villarreal era sòlid. A més, els grocs eixien amb velocitat i molt perill a l’atac. Calleja, valent en el seu plantejament, va traure a Gerard Moreno amb tal de sentenciar el partit. L’Spartak no es va rendir. De fet, va arribar el marcar per mitjà d’un xut amb el cap de Melgarejo, però el col·legiat alemany Daniel Siebert va anul·lar el tant per fora de joc.

Al Submarí li va tocar patir. Hanni va enviar la pilota en la fusta amb un tret des de la frontal de l’àrea. Per la seua banda, els grocs intentaven connectar una contra que matara definitivament el partit.

A-PabloFornals1

Pablo Fornals va signar l’1-2 en el marcador. FOTO: VILLARREAL CF

L’Spartak va empatar en el 81’. Zé Luis va rematar de cap a la xarxa després d’un centre des de la banda esquerra (2-2). Tres minuts més tard el conjunt rus li va donar la volta al marcador. Hanni va rematar al pal i el rebutge ho va agafar Melgarejo per a marcar el 3-2.

Tot semblava perdut, però aquest equip mai es rendeix. Així, el 3-3 va arribar ja en el temps de descompte. Funes Mori va ser agarrat en l’àrea i l’àrbitre va assenyalar el punt fatídic quan es complia el minut 95. Santi Cazorla va assumir la responsabilitat i va anotar enganyant al porter des dels 11 metres. El pròxim partit del Villarreal serà aquest diumenge davant l’Espanyol en el RCDE Stadium (18.30 hores).

Fitxa tècnica:

-3- Spartak Moskva: Maksimenko; Rasskazov, Bocchetti, Dzhikiya, Kombarov (Imofeev, m. 89); Zobnin, Fernando, Ignatov (Hanni, m. 68); Lomovitski Tashaev, m. 79), Melgarejo i Zé Luis.

-3- Villarreal: Andrés Fernández; Mario Gaspar, Bonera, Víctor Ruiz, Pedraza; Funes Mori, Trigueros; Samu Chukwueze (Cazorla, m. 70), Sansone (Gerard, m. 60), Fornals; i Toko Ekambi (Layún, m. 76).

Gols: 0-1. Min. 13: Toko Ekambi. 1-1. Min. 33: Zé Luis, de penal. 1-2. Min. 48: Fornals. 2-2. Min. 81: Zé Luis. 3-2. Min. 84: Melgarejo. 3-3. Min. 95: Cazorla, de penal.

Àrbitre: Daniel Siebert (GER). Groga als locals Dzhikiya, Fernando i Rasskazov; així com al visitant Sansone.

Incidències: Partit corresponent a la segona jornada de la Fase de Grups de la UEFA Europa League disputat en l’estadi Spartak de Moscou.