Dilluns, 29 d'Abril, 2024  |
El Villarreal guanya el seu primer amistós amb gol de Semedo contra el Reus Deportiu (0-1) El Villarreal guanya el seu primer amistós amb gol de Semedo contra el Reus Deportiu (0-1)

- 26 Juliol, 2017 -

Fornals, últim fitxatge del conjunt groc, s'ha estrenat jugant els segons quaranta-cinc minuts  El Villarreal guanya el seu primer amistós amb gol de Semedo contra el Reus Deportiu (0-1)

Fornals, últim fitxatge del conjunt groc, s’ha estrenat jugant els segons quaranta-cinc minuts

A la tercera va ser la vençuda i el Villarreal va estrenar la casella de triomf en pretemporada després de perdre els dos anteriors enfront de la seua filial i al Nástic de Tarragona. L’equip de Fran Escribá, amb un solitari gol del defensa central portugués Rubén Semedo, per cert exjugador del rival, va superar al Reus Deportiu. L’únic tant va arribar en el minut deu. Va haver-hi moltes ocasions de gol per als uns i per als altres, però la cosa no va ser a més. L’últim fitxatge, Pablo Fornals, va jugar tota la segona part. Vidres-banner-de-256X256

Rubén Semedo li va donar avantatge a l’equip de Fran Escribá en un primer temps millor jugat pels grocs, encara que amb massa sobresalts en defensa. El central portuguès va controlar bé la pilota i de tir creuat va superar al meta local Edgar Badía tot just començar.

El Villarreal va presentar un onze amb dos amb moltes novetats. El tècnic va barrejar futbolistes titulars i suplents, mantenint al jove Chuca en el centre del camp, al costat de Rodri. Després del gol, el Reus va tenir una bona oportunitat en botes de Jorge Marimón, que va rematar a les mans d’Andrés una falta botada per Gus Ledes.

És cert que el malagueny Samu Castillejo va tenir dues ocasions abans del descans per a incrementar el compte, però els rojinegros d’Aritz López Garay es van salvar, i des del minut 41 al 45 van posar cèrcol sobre la porteria ‘grogueta’.

ReusDeportiu-VillarrealCF-05

Rubén Semedo va ser l’encarregat de marcar el 0-1, FOTO: VILLARREAL CF

En la segona part va haver-hi carrusel de canvis en els dos equips. Van jugar tots. En el Villarreal, el migcampista castellonenc Pablo Fornals es va estrenar amb l’elàstica groga, entrant en lloc de Chuca. Es van veure ocasions de gol. L’argentí Leo Suárez va tenir el 0-2 en les seues botes.

Jonathan dos Santos deixarà el Villarreal

El Villarreal ha arribat a un acord amb el Galaxy de Los Angeles per a traspassar al migcampista mexicà Jonathan dos Santos al Galaxy de Los Angeles, de la Lliga Professional de Futbol d’Estats Units (MLS), van informar aquesta nit diverses fonts periodístiques.

L’acord estableix que el Galaxy haurà de pagar cinc milions de dòlars al Villarreal, mentre que l’equip angelino es troba en negociacions amb dos Sants per a tancar el contracte que permeta al nou jugador unir-se al seu germà Giovani, que juga la seua segona temporada amb el mateix club.

ReusDeportiu-VillarrealCF-06

El Villarreal va sumar la primera victòria en pretemporada. FOTO: VILLARREAL CF

Encara que oficialment el Galaxy no ha donat a conèixer el fitxatge de Jonathan dos Santos, s’espera que ho faça en les pròximes hores i el nou jugador arribarà amb la categoria de Designat com l’està el seu germà.

FITXA TÈCNICA:

-0- REUS DEPORTIU: Edgar Badía; Marcel, Miguel, Jesús, Pablo Iñiguez, Gus Ledes, David Querol, Borja, Edgar Hernández, Marimón i David Haro.

També van jugar: Santamaría (ps), Fran Carbiá, Ricargo Vaz, Joan Campins, Máyor, Álex Menéndez, Tito Ortiz, Gonzalo, Oribe, Modest i Aleix Fernández.

-1- VILLARREAL: Andrés Fernández; Mario, Semedo, Bonera, Jaume Costa; Chuca, Rodri, Soriano, Samu Castillejo; Bakambú i Sansone.

També van jugar: Ander (ps), Álvaro, Víctor Ruiz, Andrei, Soldado, Rukavina, Pablo Fornals, Ramiro, Dani Raba, Imanol García i Pau.

EL GOL: 0-1, min. 10: Semedo.

ÀRBITRE: Subirats Matamoros (Tarragona). Al visitant Semedo.

CAMP: Estadi Municiap de Reus, davant 1.200 espectadors.