Diumenge, 5 de Maig, 2024  |
El Villarreal pren avantatge y acaricia les semifinals de la Europa League (2-1) El Villarreal pren avantatge y acaricia les semifinals de la Europa League (2-1)

- 8 Abril, 2016 -

La nota negativa del partit han sigut les moltes ocasions de gol errades per l'equip groguet El Villarreal pren avantatge y acaricia les semifinals de la Europa League (2-1)

El Villarreal va superar a l’AC Sparta Praha per 2-1 i cobra avantatge en l’eliminatòria de quarts de final de la UEFA Europa League gràcies als dos gols de Bakambu. Els grocs van ser superiors i van merèixer un resultat molt més ampli, però van desaprofitar innombrables ocasions de gol.

El Submarí es va avançar al marcador gràcies a la picardia de Cédric Bakambu. El ’17’ groc va pressionar al porter rival i va aprofitar un mal refús de Bicik per inaugurar el marcador (1-0).

El Villarreal era un vendaval. Així, les ocasions es van succeir en els següents minuts fins arribar al descans, tot i que cap d’elles va acabar dins de la porteria del conjunt txec. Samu Castillejo va tenir dues claríssimes. La primera d’elles, al minut 12, va acabar amb un fort xut del ’19’ que va parar Bicik, mentre que la segona va arribar al 35 i la pilota es va anar massa amunt.

Bakambu també va tindre les seves amb un mà a mà que va guanyar el porter Bicik i un cop de cap que va aturar el porter del Sparta amb dificultats. Els grocs van perdonar i l’equip txec no ho va fer fregant el temps de descans. Un córner amb el temps ja complert va ser rematat de cap a la xarxa per Brabec (1-1).

El segon acte va començar amb una altra clara oportunitat de gol per al Submarí. Mario va rematar de cap al travesser davant la desesperació dels aficionats grocs, que veien com el seu equip mereixia anar guanyant àmpliament al marcador.

La recompensa va arribar al minut 63 amb el 2-1. Bruno va filtrar una genial passada interior per Denis Suárez i el ’18’ groc va assistir a Bakambu, que ha definit amb tremenda categoria des de la frontal enganxat al pal. El davanter franco-congolès ja suma 19 gols aquesta temporada entre totes les competicions (11 en Lliga, 7 a UEFA Europa League i 1 en Copa del Rei). Impressionant.

Els canvis realitzats per Marcelino li van donar fins i tot més empenta al Villarreal, que va seguir tenint ocasions. La següent va arribar en el minut 74, quan Denis va encarar al seu parell, el va deixar enrere i va deixar anar un cop de dreta que Bicik va rebutjar amb dificultats. El rebuig posterior el va caçar Bakambu, però el xut va tornar a estavellar-se al porter del conjunt txec. Increïble.

El partit de tornada es disputarà el proper dijous 14 d’abril a l’Estadi Letná a partir de les 21.05 hores.

Villarreal CF: Asenjo; Mario, Bailly, Víctor Ruiz, Jaume Costa (Adrián Marín, m. 76); Denis Suárez, Trigueros, Bruno, Samu Castillejo (Leo Baptistao, m. 61); Bakambu (Adrián, m. 82) i Soldado.

AC Sparta Praha: Bicik; Brabec, Holek (Kovac, m. 28), Costa; Dockal, Frydek, Marecek, Matějovský (Lafata, m. 87), Krejci; Konaté i Julis (Fatai, m. 72).

Gols: 1-0. Min. 2: Bakambu. 1-1. Min. 45: Brabec. 2-1. Min. 63: Bakambu.

Àrbitre: Ovidiu Hategan (Romania). Groga al local Jaume Costa; així com als visitants Brabec, Matějovský i Costa.

Estadi: El Madrigal.