Divendres, 3 de Maig, 2024  |
Villarreal i Levante empaten (1-1) en un partit amistós d’entrenament en el Mini Estadi Villarreal i Levante empaten (1-1) en un partit amistós d’entrenament en el Mini Estadi

- 10 Octubre, 2019 -

Els grocs van marcar primer per mediació de Carlos Bacca, però mediat el segon temps els levantinistes van igualar amb gol de Roger Martí Villarreal i Levante empaten (1-1) en un partit amistós d’entrenament en el Mini Estadi

Empat entre el Villarreal i el Levante en partit amistós disputat aquest dijous en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva Miralcamp, a porta tancada per als afeccionats, encara que sí que accés per als mitjans de comunicació. Els amfitrions es van avançar en el marcador tot just començar amb el gol de Carlos Bacca, i mediada la segona part va igualar l’atacant ‘granota’ Roger Martí.

Un duel marcat per les moltes absències en els dos equips pels compromisos de diversos futbolistes internacionals. En el cas de Javi Calleja el tècnic va donar entrada a xavals del Villarreal B com és el cas de Migue Leal, Sofian Chakla, Diego Collado o Dani Villanueva, o fins i tot un del C com és el central Vadik Murría.

Els dos onzes

El Villarreal va formar d’inici amb Andrés Fernández; Mario, Chakla, Funes Mori, Migue, Morlanes, Trigueros, Moi Gómez, Leo Suárez, Ontiveros i Bacca. És a dir, amb dos integrants del filial groc com és el cas del central Sofian Chakla i el lateral esquerre Migue Leal.

Per part seua, el Levante de Paco López va arrancar l’amistós amb Cárdenas; Coke, Toño, Cabaco, Vezo, Gonzalo Melero, Campanya, Hernán, Morals, Borja Mayoral i Sergio León. En la porteria del conjunt ‘granota’ va estar Dani Cárdenas, del filial levantinista.

Manu Morlanes va jugar els 75 primers minuts de l’amistós davar el Levante al Mini. FOTO: LEVANTE UD

El primer temps va acabar amb triomf parcial per a l’equip de Javi Calleja (1-0), gràcies al matiner gol anotat pel colombià Carlos Bacca. En el minut 2 va rematar un bon centre de Leo Suárez. Dominó més el conjunt de la Plana, encara que no va trobar molts espais en l’àrea del Levante.

Segona part

En l’arrencada va haver-hi un canvi al Villarreal. En la porteria va ingressar Mariano Barbosa. I en el minut 60 va arribar un triple canvi amb l’entrada al terreny de joc de jugadors com Vicent Iborra, Rubén Peña i Xavi Quintillà, substituint a Migue, Sofian Chakla i Moi Gómez. Fins i tot el central del C, Vadik Murría, va entrar al camp en el minut 70 per Funes Mori.

Aqueix canvi va coincidir amb el 1-1 per al Levante. Gran acció individual del davanter Roger Martí que amb molt de tremp va resoldre al mà a mà amb l’argentí Mariano Barbosa. Seguidament el tècnic va donar entrada a Diego Collado, Dani Villanueva i a Santi Cáseres, que van suplir a Leo Suárez, Carlos Bacca i Manu Morlanes.

Sense Lliga

Cal recordar que aquest cap de setmana no hi ha competició de lliga en Primera Divisió a causa dels compromisos de la selecció espanyola, per aquest motiu els dos equips es posaren d’acord per a disputar aquest partit d’entrenament en el Mini Estadi, a porta tancada.